Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Οι Kasabian επιστρέφουν με το νέο single «ALYGATYR»

Written by on 27 Οκτωβρίου 2021


Τρία λεπτά απόλυτης αδρεναλίνης.

Οι Kasabian κυκλοφορούν το νέο single «ALYGATYR», το πρώτο τους τραγούδι μετά την αποχώρηση του πρώην frontman Tom Meighan.

Το βρετανικό rock συγκρότημα χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Τρίτης για να προαναγγείλει την έναρξη του επόμενου κεφαλαίου του δημοσιεύοντας ένα αινιγματικό ασπρόμαυρο βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων.

Το «ALYGATYR» κυκλοφορεί ενώ ο κιθαρίστας και τραγουδοποιός Serge Pizzorno αναλαμβάνει τη θέση του frontman του συγκροτήματος από τον Tom Meighan, ο οποίος αποχώρησε από τους Kasabian μετά την καταδίκη του για επίθεση κατά της συντρόφου του το 2020.

Σε στίχους του Serge Pizzorno, παραγωγή του Serge και του Fraser T Smith και μίξη του Spike Stent, το «ALYGATYR» αποτελεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου με πάνω από τρία λεπτά απόλυτης αδρεναλίνης, στο χαρακτηριστικό ύφους του συγκροτήματος.

Εν ολίγοις, κλασικοί Kasabian. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Παράλληλα, οι Kasabian έχουν ξεκινήσει μια sold out περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο που αποτελείται από 17 συναυλίες.

Το συγκρότημα ξεκινά της συναυλίας του με το «Club Foot» και το πρόγραμμα κάθε βραδιάς περιλαμβάνει 18 τραγούδια, μεταξύ των οποίων όλες οι επιτυχίες των Kasabian και μερικές νέες εκπλήξεις.

Ο The Guardian και η Telegraph έδωσαν 4 αστέρια στην πρώτη συναυλία του στη Γλασκώβη, με την Telegraph να γράφει: «Επιστροφή; Επανεκκίνηση; Ό, τι κι αν είναι αυτό, οι Kasabian έχουν πάρει φωτιά και είναι πιο καυτοί από ποτέ».

Ο The Guardian περιέγραψε επίσης τη συναυλία ως «ένα λιτό και φορτισμένο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος που ταρακούνησε το “Glasgow Academy” στα θεμέλιά του».



Source link