Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Gorillaz συνεργάζονται με τον Thundercat στο «Cracker Island» – Hit Channel

Written by on 23 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Οι Gorillaz είχαν παρουσιάσει ζωντανά το «Cracker Island» κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους.

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για τους Gorillaz. Το «Cracker Island» είναι ένα δυναμικό και αισιόδοξο τραγούδι από τους Murdoc, Noodle, Russel και 2D.

Οι Gorillaz συνεργάζονται στο «Cracker Island» Με τον  βιρτουόζο μπασίστα και ευμετάβλητο ταλέντο Thundercat, ενώ την παραγωγή υπογράφουν ο βραβευμένος με οκτώ Grammy παραγωγός, πολυοργανίστας και εξαιρετικός τραγουδοποιός Greg Kurstin, οι Gorillaz και ο Remi Kabaka jr.

Η μεγαλύτερη εικονική μπάντα του κόσμου έχει μετακομίσει στο Silverlake της Καλιφόρνια, όπου αποδεικνύεται ότι η απάντηση στο ερώτημα της ζωής – η μόνη αλήθεια για να διορθωθεί ο κόσμος – είναι να προσκαλέσει τους οπαδούς της να ενταχθούν στην «Τελευταία Σέχτα», με τον Murdoc ως τον αυτόκλητο Μεγάλο Ηγέτη της.

Ο 2D των Gorillaz δήλωσε: «Είναι ωραίο που επιστρέφω, έχω μπει για τα καλά στη νέα μουσική μας, μου ξυπνάει παράξενες και τρομακτικές αναμνήσεις από πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακόμα».

Το «Cracker Island», το οποίο οι Gorillaz το παρουσίασαν ζωντανά τον Απρίλιο, όταν ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους από την Ουρουγουάη, αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος για το 2022.

Πέρυσι, οι Gorillaz παρουσίασαν ένα EP με τρία τραγούδια, το «Meanwhile», καθώς και ένα εντυπωσιακό box set για τον εορτασμό της επετείου των 20 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους.

Τον Οκτώβριο του 2020, οι Gorillaz κυκλοφόρησαν το «Song Machine: Season One – Strange Timez», στο οποίο συγκεντρώθηκαν οι διάφορες συνεργασίες με αστέρες που είχε κυκλοφορήσει το συγκρότημα κατά τη διάρκεια εκείνης της χρονιάς.

Η παγκόσμια περιοδεία των Gorillaz για το 2022 ξεκίνησε από τη Νότια Αμερική νωρίτερα φέτος και συνεχίστηκε στην Ευρώπη, κάνοντας, μεταξύ άλλων, μία στάση στο φεστιβάλ «Primavera» στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, σε ένα εκστασιασμένο πλήθος.

Οι Gorillaz θα ανοίξουν μία παρένθεση στο ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας τους για να επισκεφθούν την Αυστραλία για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, ενώ τον Οκτώβριο αναμένεται να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ.

[ad_2]

Source link