Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι CNCO επιστρέφουν με το νέο single «Party, Humo y Alcohol»

Written by on 14 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Μία ωδή στην απελευθέρωση από τους CNCO.

Οι CNCO κυκλοφορούν το «Party, Humo y Alcohol», ένα τραγούδι που αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της μουσικής τους και του νέου ήχου που έχουν υιοθετήσει.

Ταυτόχρονα, οι CNCO έδωσαν στη δημοσιότητα και το music video του τραγουδιού, το οποίο περιλαμβάνει εντυπωσιακές στιλιστικές εμφανίσεις και μοναδικά οπτικά εφέ.

Οι CNCO κάνουν την έκπληξη και για τις ανάγκες του «Party, Humo y Alcohol» στρέφονται σε μια μουσική κατεύθυνση με έμπνευση από τη δεκαετίας των ’80, αλλάζοντας το ύφος για το οποίο ήταν γνωστοί.

Το music video για το τραγούδι ακολουθεί μια πιο ώριμη προσέγγιση και εστιάζει ξεχωριστά σε κάθε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος για να τα αναδείξει ως performers, ενώ παράλληλα συνδυάζει λάμψη και γνήσια οπτικά εφέ με βάση τα ’80s.

Αυτή η ωδή στην απελευθέρωση περιγράφει την ιστορία μίας γυναίκας που ελευθερώνεται από μια προβληματική σχέση και τις παρωχημένες προσδοκίες: «Επικεντρώθηκε στον εαυτό της και άφησε την αγάπη / Τώρα θέλει να χορεύει, να διασκεδάζει, να καπνίζει και να πίνει αλκοόλ», τραγουδούν οι CNCO.

Το συγκρότημα έχει γράψει το «Party, Humo y Alcohol» μαζί με τους Hv και Kairo La Sinfonia, οι οποίοι επιμελήθηκαν επίσης την παραγωγή του τραγουδιού.

Οι CNCO εγκαινίασαν το νέο κεφάλαιο της πορείας τους ως τετραμελές συγκρότημα το καλοκαίρι του 2021 με το single «Toa La Noche» και την εμφάνισή τους στα μουσικά βραβεία Premios Juventud.

Μετά την κυκλοφορία του, το γκρουπ έκανε μία σύντομη περιοδεία σε clubs των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές τους να τους απολαύσουν όπως ποτέ άλλοτε.

Οι CNCO χάρισαν επίσης τις φωνές τους και σε singles άλλων καλλιτεχνών, ενώ βρίσκονταν στο στούντιο και ετοίμαζαν τα νέα τραγούδια τους. Το συγκρότημα ένωσε τις δυνάμεις του με τον Alex Rose στο single «Pa Que Guaye», όπως επίσης και με το βραβευμένο μουσικό και παραγωγό Reggi «El Auténtico» στο remix «Cinturita».

Οι CNCO είχαν τη τιμή να συμπεριληφθούν στην ετήσια λίστα «30 Under 30» του Forbes για το 2021. Η λίστα, η οποία επικεντρώνεται στους μουσικούς που βρίσκονται στις κορυφές των charts και αλλάζουν την κουλτούρα μουσική, συμπεριλάμβανε και την Taylor Swift, μεταξύ άλλων, ενώ οι CNCO ήταν οι μοναδικοί εκπρόσωποι της latin μουσικής σκηνής που εμφανίστηκαν στη λίστα.

[ad_2]

Source link