Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι BTS κυκλοφορούν το single «Black Swan» – Δείτε το καλλιτεχνικό music video

Written by on 17 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Τα μέλη των BTS εξερευνούν τους βαθύτερους εαυτούς τους ως καλλιτέχνες και αντιμετωπίζουν τις σκιές που κάποτε έκρυβαν.

Οι BTS κυκλοφορούν το νέο single «Black Swan» μαζί με ένα καλλιτεχνικό και άρτια σκηνοθετημένο music video που εντυπωσιάζει.

Το «Black Swan» (Μαύρος Κύκνος) θα συμπεριληφθεί στο πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Map of the Soul: 7» του K-pop συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη πρόταση, αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες κυκλοφορίες του γκρουπ.

Οι BTS εξερευνούν τους βαθύτερους εαυτούς τους ως καλλιτέχνες και αντιμετωπίζουν τις σκιές που κάποτε έκρυβαν. Το τραγούδι δίνει φωνή στους φόβους τους ότι μία μέρα η μουσική δεν θα είναι ικανή να τους συγκινήσει ή να τους αγγίξει. Ωστόσο τη στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με τον «Μαύρο Κύκνο» που κρύβεται μέσα τους, συνειδητοποιούν ότι η μουσική είναι όλα όσα έχουν.

Το «Black Swan» είναι η εξομολόγηση ενός καλλιτέχνη που έχει μάθει τι σημαίνει για εκείνον η μουσική.

Το καλλιτεχνικό music video για το «Black Swan» σκηνοθέτησε ο τακτικός συνεργάτης του γκρουπ YongSeok Choi και συμμετέχει η Ομάδα Χορού MN από τη Σλοβενία.

Το βίντεο ανοίγει με ένα απόφθεγμα της σπουδαίας χορεύτριας και χορογράφου Martha Graham (1894 – 1991): «Ένας χορευτής πεθαίνει δύο φορές, μία φορά όταν σταματήσει να χορεύει και αυτός ο πρώτος θάνατος είναι πιο οδυνηρός».

Η συγκεκριμένη φράση έχει εμπνεύσει τους ποιητικούς στίχους του «Black Swan»: «Η καρδιά δεν τρέχει πια όταν ακούει τη μουσική να παίζει… Φαίνεται σαν να σταμάτησε ο χρόνος, αυτός θα ήταν πρώτος θάνατός μου, που φοβόμουν πάντα», τραγουδά ο Suga των BTS.

Το music video για το «Black Swan» κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με περίτεχνες και εντυπωσιακές χορογραφίες από επτά χορευτές της σλοβενικής ομάδας χορού, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τα επτά μέλη των BTS.

Το «Black Swan» εκτινάχθηκε αμέσως μετά την κυκλοφορία του στην πρώτη θέση του iTunes σε περισσότερες από 90 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για να θέσει ένα ολοκαίνουργιο ρεκόρ για τους BTS.

Στην πρώτη του θέση του ελληνικού Twitter βρίσκεται και η ετικέτα #BlackSwan, δείχνοντας τον ενθουσιασμό με τον οποίο υποδέχθηκαν το τραγούδι οι θαυμάστριες των BTS στη χώρα μας.

[ad_2]

Source link