Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Bring Me The Horizon επιστρέφουν με το νέο single «sTraNgeRs» – Hit Channel

Written by on 7 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι των Bring Me The Horizon.

Οι Bring Me The Horizon συνεχίζουν δυναμικά τη μουσική διαδρομή τους κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «sTraNgeRs».

Το «sTraNgeRs» είναι το δεύτερο δείγμα από το επόμενο EP τους μετά το «Post Human: Survival Horror».

Ο Oli Sykes των Bring Me The Horizon δήλωσε: «Το τραγούδι γράφτηκε μετά από μία μακρά περίοδο στο Λος Άντζελες. Μόλις γράφτηκε ο στίχος “είμαστε απλώς ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους”, απέκτησε ένα βαθύτερο διπλό νόημα. Πώς θα νιώθαμε όταν θα το παίζαμε ζωντανά στη σκηνή και όλοι οι άγνωστοι θα συνδέονταν μεταξύ τους σε ένα νοσηρό επίπεδο που θα έμοιαζε με ψυχιατρική κλινική».

«Βγαίνοντας από το lockdown και την πανδημία, όλοι ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από κάτι που είμαι σίγουρος ότι όλοι αντιμετωπίζουν τα απομεινάρια του κάθε μέρα και θέλουμε όλοι να ξέρουν ότι δεν είναι μόνοι τους και ότι είμαστε μία κοινότητα που βοηθάει ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε ο frontman του συγκροτήματος.

Οι Bring Me The Horizon θέλησαν να μοιραστούν όσα έζησαν με την ψυχική υγεία τους για να βοηθήσουν και να εμπνεύσουν τους υπόλοιπους ανθρώπους και ρώτησαν τους θαυμαστές τους αν θα ήθελαν να συνεισφέρουν ανώνυμα και να συμβάλλουν σε αυτή τη δράση.

Η ανταπόκριση ήταν πρωτοφανής και οι ιστορίες των θαυμαστών δημιούργησαν το σενάριο για το επίσημο μουσικό βίντεο για το «sTraNgeRs» και μερικά ακόμα μοναδικά μικρά βίντεο, τα οποία δημοσιεύτηκαν μέσω των λογαριασμών του συγκροτήματος στα κοινωνικά δίκτυα την περασμένη εβδομάδα.

Αυτά τα βίντεο κλιπ έδωσαν μορφή στην ταινία μικρού μήκους που συνοδεύει το «sTraNgeRs» και η οποία δίνει μία σουρεαλιστική ματιά σε αυτόν τον κόσμο.

Οι Bring Me The Horizon έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια, με το EP «Post Human: Survival Horror» να φτάνει στο Νο. 1 του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και μία σειρά συνεργασιών με καλλιτέχνες όπως οι Ed Sheeran, Tom Morello, Machine Gun Kelly και Sigrid μεταξύ άλλων.

Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, οι Bring Me The Horizon έκαναν μία πολυσυζητημένη εμφάνιση στα BRIT Awards μαζί με τον Ed Sheeran και παρουσίασαν μία hard rock εκδοχή του «Bad Habits» που κυκλοφόρησε στη συνέχεια επίσημα.

Αυτή τη στιγμή, οι Bring Me The Horizon βρίσκονται στους 500 κορυφαίους καλλιτέχνες μετά τα περισσότερα streams στην πλατφόρμα του Spotify.

Μετά από μία μοναδική εμφάνιση σε ένα φεστιβάλ στη Μάλτα τον Μάιο, ακολουθεί η επικείμενη κυκλοφορία του δεύτερου EP τους και μία πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο φεστιβάλ «Reading & Leeds» τον Αύγουστο.

Με άλλη μία χρονιά εντυπωσιακών επιτευγμάτων στο ενεργητικό τους, οι Bring Me The Horizon συνεχίζουν δυναμικά την επιτυχημένη αποστολή τους να συνεχίσουν να βάζουν το είδος τους στον χάρτη και να κατακτήσουν την παγκόσμια σκηνή.



[ad_2]

Source link