Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι BLACKPINK αποκαλύπτουν το νέο Single και Music Video «How You Like That»

Written by on 27 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Ο παροξυσμός του κοινού για το «How You Like That» είναι άλλο ένα παράδειγμα της επιρροής που έχουν οι BLACKPINK στην pop σκηνή.

Οι BLACKPINK επιστρέφουν θριαμβευτικά στη δισκογραφία με το νέο single «How You Like That», το οποίο προαναγγέλλει το ολοκληρωμένο άλμπουμ τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

Το «How You Like That» είναι ένα pop τραγούδι που αναδεικνύει την μοναδικά χαρακτηριστικά και το χάρισμα των τεσσάρων μελών του γυναικείου συγκροτήματος.

Το μήνυμα που μεταφέρουν η Jisoo, η Jennie, η Rosé και η Lisa μέσα από το νέο τραγούδι τους είναι ότι πρέπει «να προχωράμε μπροστά και να εξελισσόμαστε παρά τις άσχημες καταστάσεις».

Αντιπροσωπευτικό των BLACKPINK είναι και το εντυπωσιακό music video που συνοδεύει το «How You Like That». Το βίντεο ξεπερνά κάθε προσδοκία με το επιβλητικό σκηνικό που θυμίζει αρχαίο ναό και τα γιγάντια μαύρα φτερά που περιέχουν συμβολισμούς.

Η μυστηριώδης ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τη γοητεία των BLACKPINK έχουν χαρίσει στο music video του «How You Like That» πάνω από 24(!) εκατομμύρια προβολές από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας του, βάζοντας τις βάσεις για ένα εκκωφαντικό ρεκόρ.

Ο παροξυσμός του κοινού για το «How You Like That» είναι άλλο ένα παράδειγμα της επιρροής που έχουν οι BLACKPINK στη διεθνή pop σκηνή. Το κουαρτέτο διαθέτει μάλιστα στο ενεργητικό του 18 βίντεο που έχουν σπάσει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων προβολών το καθένα στο YouTube, ενώ πρόσφατα το music video για το «DDU-DU DDU-DU» ξεπέρασε τις 1,1 δισεκατομμύριο προβολές.

Το «How You Like That» κυκλοφορεί από την YG Entertainment και την Interscope Records / Universal Music. Το τραγούδι έχει τις υπογραφές των TEDDY, R.Tee, 24 και Danny Chung, ενώ την παραγωγή του έχει φροντίσει ο TEDDY.

Η νέα κυκλοφορία διαδέχεται για τις BLACKPINK τη συνεργασία τους με τη Lady Gaga στο τραγούδι «Sour Candy» για το άλμπουμ της «Chromatica», το οποίο ανέβηκε στην υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στα αμερικανικά (No. 17) και βρετανικά (No. 33) charts τραγούδι από γυναικείο K-pop συγκρότημα.

Ακόμη υψηλότερα προβλέπεται ότι θα αναρριχηθεί στις θέσεις των charts το «How You Like That».

[ad_2]

Source link