Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι AREA21 των Martin Garrix και Maejor μοιράζονται το single «Followers»

Written by on 20 Σεπτεμβρίου 2021

[ad_1]

Η μουσική των AREA21 έχει ένα μήνυμα να περάσει.

Οι AREA21 κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι και μουσικό βίντεο «Followers» και ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου άλμπουμ τους.

Ενώπιον ενός ενθουσιασμένου κοινού, κατά τη διάρκεια του iHeartRadio Music Festival στο Λας Βέγκας, ο Martin Garrix και ο Maejor αποκάλυψαν ζωντανά επί σκηνής ότι το πολυαναμενόμενο άλμπουμ των AREA21 πρόκειται να προσγειωθεί στον πλανήτη Γη στις 12 Νοεμβρίου.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει τα τραγούδια «La La La», «Pogo» και «Mona Lisa» που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, το πρόσφατο single «Lovin’ Every Minute» και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Followers».

Οι εξωγήινοι χαρακτήρες M & M, που περιγράφονται λεπτομερώς στη μουσική και τα εικαστικά στοιχεία των AREA21, έχουν καταφέρει να παρατηρούν τους ανθρώπους τόσο από απόσταση όσο και από κοντά.

Το ”Followers” αναφέρεται στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ζωή όταν τη ζεις σε πραγματικό χρόνο και δεν υπνωτίζεται από τις ηλεκτρονικές συσκευές του.

«Τι γίνεται όταν κανείς δεν παρακολουθεί / Σου αρέσει ο εαυτός σου όταν δεν έχεις το τηλέφωνό σου / Θα εξακολουθείς να προσποιείσαι ότι είσαι ευτυχισμένος / Τι θα κάνεις όταν οι followers σου φύγουν / Ίσως να δεις τον κόσμο / Σε ένα διαφορετικό φως της ημέρας / Ίσως δεν θα νιώθεις άγχος όταν δεν σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι / Χωρίς πίεση για το τι θα ανεβάσεις / Ζώντας τη ζωή όπως πρέπει / Να νιώθεις καλά χωρίς να χρειάζεται να ποζάρεις», αναφέρει το «Followers.

Στο μουσικό βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι, οι AREA21 επισημάνουν τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν όταν ζεις τη ζωή σου μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενθαρρύνουν τους πάντες να σηκώσουν το κεφάλι τους από τις οθόνες και να απολαύσουν τον κόσμο γύρω τους.

Με την προηγούμενη κυκλοφορία τους, το «Lovin’ Every Minute» το οποίο επικεντρώθηκαν στη σημασία της ανθρώπινης σύνδεσης, αλλά και με το «Followers», αρχίζει να γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι αυτοί οι εξωγήινοι ταξιδιώτες έχουν ένα μήνυμα να περάσουν σε εμάς τους ανθρώπους.

Από το ντεμπούτο τους τον Απρίλιο μέχρι σήμερα, οι AREA21 έχουν συγκεντρώσει πάνω από 38 εκατομμύρια streams και διαθέτουν social imprint άνω των 42 εκατομμυρίων.

[ad_2]

Source link