Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Alcatrash κάνουν «Ξανά» τη διαφορά – Τσιμιτσέλης και Γερονικολού στο video clip για το νέο τραγούδι τους

Written by on 14 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Το «Ξανά» είναι το soundtrack της ταινίας «…Για Πάντα».

Οι Alcatrash κυκλοφορούν το νέο single «Ξανά» και μας ξυπνούν τα πιο ρομαντικά αισθήματα.

Μετά το δυναμικό «Δεν Μ’ Ακουμπάς», η πιο ταλαντούχα μπάντα της ελληνικής μουσικής σκηνής μας χαρίζει μία ατμοσφαιρική, ερωτική, μπαλάντα και μάλιστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το «Ξανά» είναι το soundtrack της ταινίας «…Για Πάντα», με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου, που βγήκε στις αίθουσες πριν από λίγο καιρό και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές.

Η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Γιάννη Κυφωνίδη και οι στίχοι η Βάγια Καλαντζή.

Σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, το music video του «Ξανά» μπλέκει την ερωτική ιστορία της ταινίας με τα μέλη των Alcatrash, εντείνοντας ακόμα περισσότερο το ρομαντικό στοιχείο του τραγουδιού.

O Πέτρος (Γιάννης Τσιμιτσέλης) είναι ένας 35αρης επιτυχημένος σεφ και συλλέκτης βινυλίων που ψάχνει τον εαυτό του σε εφήμερες σχέσεις και νυχτερινές εξορμήσεις. Η Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού) είναι μία ρομαντική κοπέλα που σχεδιάζει και ράβει παιδικά κοστούμια και ενδιαφέρεται για μια σταθερή σχέση.

Οι δύο κόσμοι τους θα τεθούν υπό αμφισβήτηση όταν θα συναντηθούν τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ένας δυνατός έρωτας θα γεννηθεί και θα επηρεάσει τη ζωή τους… «Για Πάντα».

Οι Alcatrash βρίσκονται καθημερινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και συνεχίζουν παράλληλα τις ζωντανές εμφανίσεις τους. Κάθε Σάββατο εμφανίζονται στο «Istioploikos» στον Πειραιά και τις υπόλοιπες ημέρες σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Το «Ξανά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

[ad_2]

Source link