Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι 5 Seconds of Summer μοιράζονται το single «Old Me»

Written by on 21 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Το «Old Me» ξεφεύγει από το συνηθισμένο ήχο των 5 Seconds of Summer.

Οι 5 Seconds of Summer συνεχίζουν δυναμικά τις κυκλοφορίες, καθώς πλησιάζουν οι εβδομάδες για την άφιξη της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους.

Το single «Old Me» είναι μία αναδρομή στο παρελθόν των μελών του συγκροτήματος, αλλά και ένας προσωπικός στοχασμός για τη δύναμη της συγχώρεσης.

Το τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο καινούργιο άλμπουμ «CALM» των 5 Seconds of Seconds που θα κυκλοφορήσει από τις Interscope Records / EMI Music Australia στις 27 Μαρτίου.

Το «CALM» έχουν προμηνύσει τα singles «Easier» και «Teeth» που αποκαλύφθηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως και το πιο πρόσφατο «No Shame».

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα το «Old Me», ένα τραγούδι που υπογράφουν οι Luke Hemmings και Ashton Irwin της μπάντας μαζί με μία εκλεκτή ομάδα δημιουργών που αποτελείται από τους Brian Lee, Dre Moon, Billy Walsh, Louis Bell, Ali Tamposi και watt.

Το τραγούδι ξεφεύγει από το συνηθισμένο ήχο των 5SOS. Ηλεκτρονικά beats με trap επιρροές συνδυάζονται αρμονικά με το φαλσέτο του Luke Hemmings.

Τα μέλη των 5 Seconds of Summer ετοίμασαν ένα lyric video που ανταποκρίνεται στο πνεύμα του «Old Me», επιλέγοντας φωτογραφίες και πλάνα από διάφορες στιγμές στις ζωές τους, από την παιδική ηλικία τους μέχρι σήμερα.

«Το “Old Me” διακατέχεται από νεανικό πνεύμα και ακολουθεί την αφήγηση της ζωής ενός νέου που μεγαλώνει», λέει για το τραγούδι ο Luke Hemmings.

«Κάθε απόφαση που πήραμε, είτε ήταν σωστή είτε όχι, μας οδήγησε στους ανθρώπους που έχουμε γίνει σήμερα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς. Έχουμε βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας από μικρή ηλικία και είμαστε ευγνώμονες που είχαμε ο ένας τον άλλον σε αυτήν την περίπλοκη περίοδο», συνεχίζει.

«Μερικές φορές είναι σημαντικό να κοιτάζουμε πίσω για να εκτιμήσουμε το ταξίδι που έχουμε κάνει μαζί», τονίζει ο κεντρικός τραγουδιστής των 5 Seconds of Seconds.

[ad_2]

Source link