Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Η Φάλαινα

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφσκι

Ένας ερημίτης καθηγητής αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία, προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί. Η Φάλαινα είναι ένα συγκινητικό, λυτρωτικό, ανθρωποκεντρικό δράμα.

Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε

Σκηνοθεσία / Σενάριο:  Αλεξέι Χουπόφ & Νατάσα Μερκούλοβα

Το κορίτσι της χορωδίας του New Jersey ανελίσσεται σε μια από τις πιο πολυβραβευμένες και εμπορικά επιτυχημένες τραγουδίστριες όλων των εποχών σε μια συναρπαστική, σπαραχτική και συναισθηματική διαδρομή που διασχίζει τη ζωή και την καριέρα της.

Ένας Άνθρωπος που τον Έλεγαν Όττο

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ

Βασισμένο στο κωμικό και συγκινητικό μπεστ σελερ, η ταινία «Ένας Άνθρωπος Που Τον Έλεγαν Όττο» αφηγείται την ιστορία του Otto Anderson (Τομ Χανκς), ενός γκρινιάρη μεσήλικα που έχει πρόσφατα χηρεύσει. Ο σχολαστικά οργανωμένος και μοναχικός κόσμος του δέχεται ένα δυνατό ταρακούνημα όταν μια νέα ζωηρή οικογένεια μετακομίζει στο απέναντι σπίτι. Ο Όττο συναντά το ταίρι του στην πολύ έξυπνη κι ακόμη πιο πολύ έγκυο Marisol κι οδηγούνται σε μια απίθανη φιλία που θα ανατρέψει την καθημερινότητά του. Μια αστεία και συγκινητική ιστορία για το πώς οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε ακόμη και στα πιο απροσδόκητα μέρη.

M3GAN

Σκηνοθεσία: Τζέραρντ Τζόνστον

Το M3GAN είναι ένα θαύμα τεχνητής νοημοσύνης, μια κούκλα που μοιάζει να έχει κανονική ζωή και έχει προγραμματιστεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος ενός παιδιού και ο μεγαλύτερος σύμμαχος ενός γονιού. Σχεδιασμένη από την πανέξυπνη ρομποτολόγο μιας εταιρείας παιχνιδιών, την Τζέμα (την υποδύεται η Άλισον Γουίλιαμς του «Get Out!»), η M3GAN μπορεί να ακούει, να παρακολουθεί και να μαθαίνει καθώς γίνεται φίλη και δασκάλα, συμπαίκτης και προστάτης για το παιδί με το οποίο συνδέεται. Όταν η Τζέμα γίνεται ξαφνικά η κηδεμόνας της ορφανής 8χρονης ανιψιάς της, της Κέιντι (την υποδύεται η Βάιολετ ΜακΓκρόου του «The Haunting of Hill House»), αντιλαμβάνεται ότι είναι ακόμη ανέτοιμη να γίνει γονιός. Κάτω από έντονη πίεση στη δουλειά της, η Τζέμα αποφασίζει να ταιριάξει την πρωτότυπη M3GAN με την ανιψιά της, σε μια προσπάθεια να λύσει και τα δύο προβλήματα – μια απόφαση που θα έχει αφάνταστες συνέπειες.

Operation Fortune: Η Μεγάλη Απάτη

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Γκάι Ρίτσι

Ο υπερ-κατάσκοπος Όρσον Φόρτουν (Τζέισον Στέιθαμ) πρέπει να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση μιας νέας θανατηφόρας τεχνολογίας από τον εκατομμυριούχο Μπρόκερ Γκρεγκ Σάιμοντς (Χιου Γκραντ). Αναγκασμένος να συνεργαστεί με μερικούς από τους καλύτερους μυστικούς πράκτορες (Όμπρεϊ Πλάζα, Κάρι Έλγουις, Μπάγκσι Μαλόουν), ο Φόρτουν και η ομάδα του στρατολογούν τον μεγαλύτερο Χολυγουντιανό σταρ Ντάνι Φρανκέσκο (Τζος Χάρτνετ) για να τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο.

Αναπαράσταση (Επανέκδοση)

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Θόδωρος Αγγελόπουλος

Ο Κώστας Γούσης, μετανάστης στη Γερμανία, επιστρέφει στην πατρίδα, σ’ ένα χωριό της Ηπείρου. Η γυναίκα του, Ελένη κι ο εραστής της, Χρήστος, θα τον δολοφονήσουν και θα τον θάψουν στον κήπο, αλλά το έγκλημά τους θ’ αποκαλυφθεί. Ο δικαστής θα επιχειρήσει την αναπαράσταση του εγκλήματος, ενώ ένα τηλεοπτικό συνεργείο γυρίζει ντοκιμαντέρ για το χωριό, τους κατοίκους και το συμβάν.

Η 7η Σφραγίδα (Επανέκδοση)

Σκηνοθεσία: Ίνγκμαρ Μπέργκμαν

Ένας ιππότης και ο ιπποκόμος του. Επιστρέφουν από τις Σταυροφορίες σε μια Σουηδία που μαστίζεται από την πανούκλα. Στο δρόμο τους θα συναντήσουν τον Θάνατο, ο οποίος θα ζητήσει από τον Ιππότη να τον ακολουθήσει. Εκείνος, για να κερδίσει χρόνο, μήπως και μπορέσει να βρει απαντήσεις στις υπαρξιακές αγωνίες και τα μεταφυσικά προβλήματα που τον ταλανίζουν προτείνει στο Θάνατο να παίξουν μια παρτίδα σκάκι και όταν τελειώσει, αυτή να είναι και η τελευταία προθεσμία του.

Μάρμαντιουκ

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντιπέ

Ένας θρυλικός εκπαιδευτής σκύλων πιστεύει πως μπορεί να μεταμορφώσει τον Μάρμαντιουκ από ένα απείθαρχο, μα αξιολάτρευτο Γερμανικό Μολοσσό στον επόμενο νικητή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Σκύλων.

[ad_2]

Source link