Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Την Νότα Κονοπίση η οποία έφυγε από τη ζωή, την γνωρίζαμε ως την «έμπιστη» φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Για την Νότα μιλούν οι καλλιτέχνες που την γνώριζαν, όπως η Δέσποινα Στυλιανοπούλου που θυμάται κοινές τους στιγμές.

«Ο πιο κοντινός άνθρωπος της Αλίκης», την χαρακτήρισε ο Μάκης Δελαπόρτας και «βράχο ακλόνητο». Ο Μάκης περιέγραψε την συνάντηση Νότας – Αλίκης στην ταινία «Η κόρη του Ήλιου».

Για την αφοσίωσή της στην Αλίκη μίλησε και ο Κώστας Αρζόγλου.

Η αφοσίωσή της αυτή δεν σταμάτησε ούτε με τον θάνατο της Αλίκης καθώς, όσοι κι αν την προσέγγισαν για συνέντευξη, δεν αποκάλυψε ποτέ τα μυστικά της εθνικής μας σταρ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Έφυγε από τη ζωή η Νότα Κονοπίση, η πιο στενή συνεργάτης και φίλη καρδιάς της Αλίκης Βουγιουκλάκη “,”description”:”Η γυναίκα που γνώριζε τα πάντα για την εθνικής μας σταρ.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1icG1lNTVkMGd6N2QvMjAyMi8wNy8wNS8xMC8yNl81OF82MmM0MTFmMjEwYjFkLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M56S”,”uploadDate”:”2022-07-05T10:29:29.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cl7mx3hw10ax”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Νότα Κονοπίση: Η «δεύτερη» μητέρα της Αλίκης (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link