Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Να Διαδοθεί»: Stavento και Θέμης Αδαμαντίδης σε μία ανατρεπτική συνεργασία

Written by on 27 Ιουνίου 2020


«Να Διαδοθεί» ότι οι Stavento και ο Θέμης Αδαμαντίδης κυκλοφορούν την πιο ανατρεπτική συνεργασία της χρονιάς.

Οι πρωτοπόροι Stavento ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον αυθεντικό Θέμη Αδαμαντίδη σε ένα αισιόδοξο και καλοκαιρινό ερωτικό τραγούδι που πρέπει «Να Διαδοθεί».

Ο Μιχάλης Κουινέλης έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μία σειρά σημαντικών, ετερόκλητων και απρόσμενων συνεργασιών όλα αυτά τα χρόνια που πλοηγεί το πλοίο των Stavento στις θάλασσες της μουσικής και της δισκογραφίας.

Πολύ λίγα ονόματα στο ελληνικό πεντάγραμμο διαθέτουν τον πραγματικά αξιοζήλευτο κατάλογο καλλιτεχνικών συμπράξεων που έχουν στο ενεργητικό τους οι Stavento, ενώ σίγουρα αποτελούν μία σπάνια περίπτωση για το μουσικό είδος που εκπροσωπούν.

Ο Μιχάλης Κουινέλης συναντά τώρα τον Θέμη Αδαμαντίδη, έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο με επιτυχίες που τραγουδιούνται μέχρι σήμερα.

Το ανατρεπτικό τραγούδι που μοιράζονται οι δύο καλλιτέχνες φέρει τον τίτλο «Να Διαδοθεί» και έρχεται για να ταράξει τα ήσυχα απόνερα της ελληνικής μουσικής.

Η αμίμητη φωνή του Θέμη Αδαμαντίδη στολίζεται με τις καλύτερες hip-hop ρίμες των Stavento και το τελικό αποτέλεσμα εκπλήσσει ευχάριστα για τον άψογο τρόπο με τον οποίων αφομοιώνει τα χαρακτηριστικά των δύο καλλιτεχνών.

Σε αυτή την απρόβλεπτη και ταυτοχρόνως υπέροχη συνεργασία πρέπει «Να Διαδοθεί» ότι ο Μιχάλης Κουινέλης δεν σταματά να προτείνει νέες ιδέες και ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης επιβεβαιώνει τους ανοιχτούς μουσικούς ορίζοντές του.

Σημειώνεται ότι τη μουσική και τους στίχους του single υπογράφει ο ίδιος ο Μιχάλης «ΜΕΘ» Κουϊνέλης

Η πιο ανατρεπτική μουσική συνύπαρξη της χρονιάς συνοδεύεται από ένα φωτεινό music video σε σκηνοθεσία Νίκου Τερλιάμη Films και Ιωάννας Ζαροντιάδου, το οποίο αποτυπώνει το αισιόδοξο και ανέμελο πνεύμα που χαρακτηρίζει το τραγούδι.

«Να Διαδοθεί» ότι η συνεργασία των Stavento με τον Θέμη Αδαμαντίδη κυκλοφορεί από τη Rootopia και τη Minos EMI / Universal.



Source link