Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ναυσικά βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» εμφανώς ανανεωμένη και μαυρισμένη και μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για το ποιος ήταν ο λόγος που πήγε στο Survivor η Ναυσικά απάντησε:

«Στο Survivor πήγα για πάρα πολλά πράγματα. Ήθελα να εκτιμήσω τη ζωή, να ζήσω την εμπειρία, μου άρεσε όλη η περιπέτεια και για πολλούς άλλους λόγους».

Ενώ απαντώντας και στην δεύτερη παρατήρηση του παρουσιαστή πως η εικόνα που το έδωσε ενώ βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι ήταν πως η ίδια δεν ήθελε να ανακατεύεται πολύ με τα «γύρω-γύρω», η Ναυσικά απάντησε πως έπρεπε για να έχει σώας τας φρένας να μην συμμετέχει πάρα πολύ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Η Ναυσικά αποκαλύπτει τους λόγους που πήγε στο Survivor”,”description”:”O Νίκος Μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον ΣΚΑΪ! Καθημερινά, μας εύχεται «Καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με stand up και κάνει «χρυσές» δουλειές με τη Χρυσή του Τηλεόραση! Μαζί του, η μοναδική «Βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι Alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους.\n\nΚαλό Μεσημεράκι, καθημερινά στις 15:00 στον ΣΚΑΪ”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNS8yNS8xMi81OV8yMV82MjhlMjgyOWVhYmY3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M46S”,”uploadDate”:”2022-05-25T13:01:06.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-ck8tz062hb6p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ναυσικά: Ποιοί είναι οι λόγοι που πήγε στο Survivor; (video) appeared first on e-Stage.gr.

[ad_2]

Source link