Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Νέο single: Purple Disco Machine

Written by on 3 Ιουνίου 2023


Η νέα κυκλοφορία του Purple Disco Machine.

Ο σημερινός βασιλιάς της disco, Purple Disco Machine, αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες του με το νέο τραγούδι του «Bad Company». Ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε ηχητικά στη δεκαετία του ’80 με ένα ακόμη disco cut έτοιμο να κατακτήσει τα ραδιόφωνα.

Το «Bad Company» έπεται της επιτυχημένης συνεργασίας του Purple Disco Machine με τον Kungs στο «Substitution», που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στις ραδιοφωνικές συχνότητες σε όλη την Ευρώπη και απέδειξε ότι το 2023 οι λάτρεις της dance αποζητούν περισσότερο από ποτέ αυτό το αυθεντικό, γεμάτο disco, beat.

Ο Purple Disco Machine προσφέρει για άλλη μία φορά το ηχητικό τοπίο για να ενθουσιαστεί το κοινό και να βυθιστεί στον funk κόσμο του.

Διαφήμιση

Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την ικανότητά του να δημιουργεί μία ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια, ο εξαιρετικός δημιουργός επιτυχιών παρουσιάζει στο ακέραιο τον άμεσα αναγνωρίσιμο sampladelic ήχο του.

Το «Bad Company» εκπέμπει ενθουσιασμό και αγωνία από τη στιγμή που θα πατήσετε το play με μια εισαγωγή που μοιάζει με ταινία δράσης και εντείνεται από τα εντυπωσιακά synths και τα δυνατά πνευστά.

Φυσικά, βάζουν τις βάσεις για τις χαρακτηριστικές συγχορδίες του Purple Disco Machine στο πιάνο, τη funky μπασογραμμή και τον μαγευτικό ρυθμό του παραγωγού από τη Δρέσδη, που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν τον πρωταγωνιστή της δικής σας ταινίας.

Το τραγούδι συνεχίζει να χτίζει την ένταση με το ατμοσφαιρικό breakdown του, καθώς ο Purple Disco Machine επιτρέπει στο sample να αναπνεύσει και να μιλήσει, προετοιμάζοντάς σας για έναν τελευταίο χορό γεμάτο disco ήχους.

Ο Purple Disco Machine χρησιμοποιεί στο Bad Company εμβληματικά samples από το «Ain’t He Bad» των First Choice και το «Fascinated» των Company B και μοιράζεται για άλλη μία φορά το πάθος του για την τεράστια ιστορία της disco, στην οποία προσδίδει μία σύγχρονη πινελιά.

Το τραγούδι κινείται στο πνεύμα club επιτυχιών όπως τα «Dished (Male Stripper)», «Body Funk», «In My Arms» και «Playbox», τα οποία αναμφίβολα κατέκτησαν τις καρδιές όχι μόνο του κοινού αλλά και των παραγωγών σε όλο τον κόσμο.

Είναι ένα υπέροχο κράμα από disco samples των δεκαετιών του ’70 και του ’80 που θα σας προσφέρει την κατάλληλη ευκαιρία να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα και να αφεθείτε στη μουσική. Και παρά τον τίτλο, θα θέλετε μόνο την καλύτερη παρέα μαζί σας σε αυτό το disco ταξίδι.

Το «Bad Company» αναμένεται να κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Purple Disco Machine θα διασκεδάσει χιλιάδες θαυμαστές της disco στην Ίμπιζα, σε φεστιβάλ όπως το Lisb-On Jardim Sonoro και το We Are FSTVL, καθώς και στο headline show του PRIDE στο Summer Stage στο Central Park της Νέας Υόρκης.

Μαζί του θα έχει και το τέλεια περιποιημένο μουστάκι του και τη συλλογή του από τροπικά πουκάμισα.

Το απολαυστικό music video για το «Bad Company» γυρίστηκε στο Venice Beach Boardwalk με τη σκηνοθεσία της Katie Paul. Συμμετέχει η απίστευτη ομάδα χορού Bob’s Dance Shop, η οποία συνοδεύει τον Purple Disco Machine σε επιλεγμένες εμφανίσεις της περιοδείας του.

Το Bob’s Dance Shop είναι μία καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας, ένας παράδεισος αυτοέκφρασης, ενδυνάμωσης και κοινότητας. Πρόκειται για μία ομάδα που επιμελείται την ατμόσφαιρα και κάνει τα σώματα να κουνιούνται, Είναι μία ομάδα επαγγελματιών που λιώνουν τον πάγο και ακτιβιστών της χαράς, οι οποίοι συνδυάζουν χορό, μουσική, μόδα και αυθορμητισμό.

Διαφήμιση

Το μάντρα του Bob’s Dance Shop είναι «Be Our Best» και ενθαρρύνουν το κοινό να εκφράσει τον αληθινό εαυτό του, χορεύοντας και γελώντας με την καρδιά του.



Source link