Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Νέα Κυκλοφορία από τον Νικηφόρο «Ζω Ή Έχω Πεθάνει»

Written by on 20 Μαΐου 2022


Ο Νικηφόρος ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται με νέο τραγούδι που θα ακούμε στο repeat και φέρει τον τίτλο «Ζω Ή Έχω Πεθάνει».

Πρόκειται για μια εκρηκτική μπαλάντα στο γνώριμο ύφος του αγαπημένου μας καλλιτέχνη, την οποία υπογράφουν ο Βασίλης Γαβριηλίδης και η Αγγελική Μακρυνιώτη σε μουσική και στίχους, αντίστοιχα.

«Ζω ή έχω πεθάνει το ίδιο μου κάνει
Ποτέ δε θα αντέξω πως είσαι αλλού
Ουρανός ή ταβάνι το ίδιο μου κάνει
Τι μέσα τι έξω μου λείπεις παντού»

To music video, το οποίο έχει επιμεληθεί ο μοναδικός Sherif Francis, φέρει ένα ανατρεπτικό σενάριο, υψηλής αισθητικής, γυρισμένο εξ ολοκλήρου σε ένα μοναδικό location που κόβει την ανάσα…και η συνέχεια επί της οθόνης…

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις με τεράστια επιτυχία, στο παραλιακό VOE, δίνοντας την αίσθηση ότι το φετινό καλοκαίρι του ανήκει!

Το νέο single του Νικηφόρου «Ζω Ή Έχω Πεθάνει» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Heaven Music!

Βρείτε το εδώhttps://bit.ly/zoiehopethani

Δείτε το music video:




{“@context”:”http:\/\/schema.org\/”,”@id”:”https:\/\/www.e-stage.gr\/mousiki\/nees-kyklofories\/nea-kykloforia-apo-ton-nikiforo-zo-i-echo-pethanei\/#arve-youtube-2ps8nnlf5r86287d6cdb510b618964806″,”type”:”VideoObject”,”embedURL”:”https:\/\/www.youtube-nocookie.com\/embed\/2PS8nNlf5r8?feature=oembed&iv_load_policy=3&modestbranding=1&rel=0&autohide=1&playsinline=0&autoplay=0″}

The post Νέα Κυκλοφορία από τον Νικηφόρο «Ζω Ή Έχω Πεθάνει» appeared first on e-Stage.gr.



Source link