Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Μπέττυ Μαγγίρα: «Μας είχαν κλέψει όσο ήμουν έγκυος» (video)

Written by on 31 Αυγούστου 2022

[ad_1]

Με αφορμή την ληστεία που έγινε στο σπίτι του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού η παρουσιάστρια του Ποιος είναι πρωινιάτικα, αποκάλυψε μια τραυματική εμπειρία που έζησε και η ίδια στο παρελθόν.

«Στο σπίτι όταν μας είχαν κλέψει κάποια στιγμή, ήμουν έγκυος εγώ, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μαζί με την μικρή την Αντριάνα. Έφτασα σπίτι και το σκυλί άρχισε να γαβγίζει και ήταν στο μπαλκόνι. Ανεβαίνω πάνω υποψιασμένη ότι κάτι μπορεί να έχει συμβεί στο σπίτι μέσα χάος.» είπε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε:

«Δεν ξέρω πώς ήμουν τόσο ψύχραιμη, γιατί εγώ είμαι λίγο φοβιτσιάρα. Λέω στην Αντριάνα πάμε λίγο έξω. Παίρνω τον Δημήτρη τηλέφωνο, καλέσαμε την αστυνομία κλπ. Είναι σοκαριστικό γεγονός. Νιώθεις ότι κάποιοι έχουν μπει πριν από σένα στο σπίτι σου, δεν ξέρεις τι ακριβώς έχει κάνει, βλέπεις όλη αυτή την αναστάτωση και την ανακατωσούρα»!

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψή της για τη διάρρηξη στο σπίτι της ενώ ήταν έγκυος”,”description”:”Η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή την κλοπή στο σπίτι του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού θυμήθηκε μια προσωπική της περιπέτεια. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMi8wOC8zMC8wNy8xNV80Nl82MzBkYjkyMmU3OGIyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M41S”,”uploadDate”:”2022-08-30T07:16:27.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cmj6epw3f8mx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Μπέττυ Μαγγίρα: «Μας είχαν κλέψει όσο ήμουν έγκυος» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link