Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Μάρτης»: Το συγκλονιστικό τραγούδι από τη συνάντηση που βάφτηκε με αίμα στις «Άγριες Μέλισσες»

Written by on 18 Ιουνίου 2020


Το τραγούδι «Μάρτης» συνόδευσε μουσικά μία από τις συγκλονιστικές στιγμές στο πιο πρόσφατο επεισόδιο από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Alex Sid και η Αναστασία Μουτσάτσου ενώνουν τις φωνές τους στο τραγούδι «Μάρτης», με το οποίο συνεχίζεται η μουσική επένδυση της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Πιάνο, μπαγλαμάς, μάντολα, κιθάρα, μπάσο και κρουστά δημιουργούν ένα μοναδικό μουσικό σύνολο, που δένει αριστοτεχνικά με τις δυνατές ερμηνείες του Alex Sid και της Αναστασίας Μουτσάτσου.

Το «Μάρτης» είναι η δεύτερη μουσική συνύπαρξη των δύο καλλιτεχνών μετά το «Για Δυο Ζωές Ακόμα» που ακούστηκε πρόσφατα στις «Άγριες Μέλισσες».

Το τραγούδι έχει την υπογραφή του Alex Sid στην εμπνευσμένη σύνθεση και της Ουρανίας Πατέλλη στους εξομολογητικούς στίχους.

«Μάρτη θαρρώ, Μάρτη αμάρτησα για σένα, είπα πάρ’ τη την καρδιά μου, τόσα μπορώ, πάρ’ την, για πάρτη σου τα φρένα… Να κυλά, δειλά, δειλά, αλλά να ‘ναι δική σου, στα σκληρά θα βρω χαρά, σταυρό φίλα κι ορκίσου…»

Γεμάτο δυναμισμό, το τραγούδι «Μάρτης» συνόδευσε μουσικά μία από τις συγκλονιστικές στιγμές στις «Άγριες Μέλισσες» και συγκεκριμένα το φινάλε του επεισοδίου 105.

Η Πηνελόπη θα προτείνει ένα παράτολμο σχέδιο στον Μελέτη. Ο Λάμπρος εμμένει στο διαζύγιο, φέρνοντας τη Θεοδοσία στα όριά της, με αποτέλεσμα μια τυχαία συνάντησή της με την Ελένη να βαφτεί με αίμα.

Το «Μάρτης» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Oxygen.



Source link