Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Κώστας Μακεδόνας: Ακούστε το νέο τραγούδι «Να Μ’ Αγαπάς Όσο Κανείς»

Written by on 19 Ιουνίου 2020

[ad_1]

Μία ρυθμική και αέρινη μπαλάντα μοιράζεται ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο Κώστας Μακεδόνας συστήνει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Να Μ’ Αγαπάς Όσο Κανείς».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιού «Τα Πλοία Της Γραμμής» ο Κώστας Μακεδόνας συναντά ξανά τον καταξιωμένο στιχουργό Νίκο Μωραΐτη και τον ταλαντούχο συνθέτη Νικόλα Μαυρέση.

Το τραγούδι «Τα Πλοία Της Γραμμής» έδωσε μάλιστα τον τίτλο του στην τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του ερμηνευτή.

Αυτή τη φορά ο Κώστας Μακεδόνας παρουσιάζει το καινούργιο τραγούδι τους με τίτλο «Να Μ’ Αγαπάς Όσο Κανείς».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλά για τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα: «Από την πόρτα που θα μπεις μέχρι την πόρτα που θα βγεις, ένα πέρασμα είναι όλη η ζωή μας… Τι νόημα έχει αν φοβηθείς, αχ ποτέ μη φοβηθείς, να μ’ αγαπάς, να μ’ αγαπάς όσο κανείς…»

Μία ρυθμική, αέρινη μπαλάντα σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, μουσική του Νικόλα Μαυρέση και ενορχήστρωση του Δημήτρη Σιάμπου.

Το νέο single «Να Μ’ Αγαπάς Όσο Κανείς» του Κώστα Μακεδόνα κυκλοφορεί από τη Heaven Art και μπορείτε να το ακούσετε αποκλειστικά στο Spotify.

Στο «Να Μ’ Αγαπάς Όσο Κανείς» έπαιξαν οι μουσικοί Νίκος Μέρμηγκας (λαούτο, μαντολίνο, μπαγλαμάς), Δημήτρης Σιάμπος (κλασική και ηλεκτρική κιθάρα), Κώστας Πατσιώτης (κοντραμπάσο), Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά) και Νίκος Σταδιάτης (ακορντεόν).

Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Νίκο Κόλλια (Antart Studios) και το mastering από τον Ανέστη Ψαραδάκο (Athens Mastering). Η φωτογραφία του εξωφύλλου είναι του Δημήτρη Παπαθεοδώρου.

[ad_2]

Source link