Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Κώστας Λειβαδάς & Ελένη Τσαλιγοπούλου – “Σαν το νησί του καθενός”

Written by on 18 Ιουνίου 2020


Νέα κυκλοφορία

Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους πιο επιτυχημένους συνθέτες και τραγουδοποιούς των τελευταίων 20 ετών, συναντιέται ξανά με τη μοναδική Ελένη Τσαλιγοπούλου, και μαζί, μας παρουσιάζουν το νέο τραγούδι με τίτλο “Σαν το νησί του καθενός”

Ένα τραγούδι που με την γλυκιά του νοσταλγία συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία και «φρέσκο» ήχο και μας ταξιδεύει σε μέρη γαλανά και ηλιόλουστα! 

Σε στίχους και μουσική του Κώστα Λειβαδά, μια νησιώτικη μελωδία, απογειώνεται από τις ξεχωριστές ερμηνείες του ίδιου και της Ελένης Τσαλιγοπούλου, υμνώντας τις ομορφιές των νησιών. Το βίντεοκλίπ του τραγουδιού  οπτικοποιήθηκε δια χειρός Δημήτρη Καναβού, που εκπλήρωσε ένα πέρασμα από τα αγαπημένα μας νησιά του Αιγαίου και αποτύπωσε το άρωμα και την ομορφιά τους στην οθόνη. 

Σημείωμα Κώστα Λειβαδά “Ο δίσκος αυτός, είναι σίγουρα ο πιο εξωστρεφής και φωτεινός προσωπικός δίσκος που έχω κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες προσωπικού και συλλογικού πένθους, από πού αλλού κανείς μπορεί να κρατηθεί πιο πολύ, από ότι από τον βράχο που κρατάει γερά το φως του μαζί με τους πιο δικούς του ανθρώπους. Έχοντας καταγωγή από δυο νησιά κι έχοντας ζήσει τις καλύτερες στιγμές μου και τις πιο δυνατές μου σχέσεις στα μοναδικά νησιά της χώρας μας, αυτό εδώ είναι το απόσταγμα-τραγούδι, για τον προορισμό της επιστροφής μας στο τέλος κάθε οδύσσειας και στην αρχή κάθε αναγέννησης ! Φυσικά και το μοιράστηκα με την αγαπημένη μου φίλη που είμαστε σαν οικογένεια και μας συνδέουν τόσα αγαπημένα τραγούδια και παραστάσεις.. “

Καλή ακρόαση! 

Δείτε το video:

 



Source link