Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Κυκλοφόρησε το νέο single του Ed O’Brien «Shangri-La» #listen

Written by on 7 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Το «Shangri-La» προηγείται του νέου άλμπουμ «Earth» που θα κυκλοφορήσει στις 17 Απρίλη.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως οι Radiohead θα κάνουν ένα χρόνο διάλειμμα, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ed O’Brien κυκλοφόρησε ένα νέο single, το «Shangri-La», το δεύτερο (μετά το «Brazil») από το αναμενόμενο του σόλο άλμπουμ του «Earth», που κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου.

Ανακοινώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, το άλμπουμ γεννήθηκε μετά την περιοδεία του King of Limbs, όταν ο O’Brien και η οικογένειά του μετακόμισαν στη Βραζιλία.

«Ζήσαμε μια πραγματικά βαθιά εμπειρία σε μια εξαιρετική χώρα … συνάντησα νέους ανθρώπους και μέρη, πήγαμε στο Καρναβάλι του Ρίο, το μεγαλύτερο θέαμα στον πλανήτη, μια έκρηξη μελωδιών, ρυθμών και αγάπης», είπε ο κιθαρίστας. «Όταν επιστρέψαμε βρέθηκα να πηγαίνω στο Welsh Hills. Είχα ένα αντίγραφο του Leaves of Grass του Walt Whitman, ένα ζευγάρι κιθάρες, έναν ενισχυτή και πεντάλ (φυσικά). Έχω νοικιάσει ένα εξοχικό και άρχισα να γράφω τα τραγούδια στο άλμπουμ.»

Εκτός από τον O’Brien, στο «Earth» παίζει και ο Colin Greenwood και ένας μεγάλος αριθμός γκεστ: ο Glenn Kotche των Wilco, ο Adrian Utley των Portishead, η Laura Marling. Μπορείτε να ακούσετε το νέο single «Shangri-La» παρακάτω.

[ad_2]

Source link