Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Κατερίνη: Εθελοντές καθαρίζουν την Ολυμπιακή ακτή (video)

Written by on 7 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Πιερίας επί χρόνια καθαρίζει τις ακτές και προστατεύει το περιβάλλον.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, εξήγησε τις δράσεις που γίνονται σε συνεργασία με την αντιδημαρχία τουρισμού Κατερίνης.

Τοποθετήθηκαν sea tracks σε όλο το μήκος της παραλίας ενώ στην δράση συμμετέχουν κι άλλα σωματεία καθώς και πολλοί εθελοντές προκειμένου στην Ολυμπιακή ακτή να υπάρχει πρόσβαση και των ΑΜΕΑ.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Εθελοντές καθαρίζουν την παραλία στην Κατερίνη”,”description”:”Στην παραλία της Κατερίνης εθελοντές παραδίδουν μαθήματα. Καθαρίζουν τις ακτές στην Πιερία, εποπτεύουν τα μηχανήματα με βάρδιες και απομακρύνουν τα φύκια, ειδικά από τις ειδικές κατασκευές μέσω των οποίων τα άτομα με κινητικά προβλήματα έχουν πρόσβαση στη θάλασσα. Όπως είναι γνωστό, οι κατασκευές, που παρέχουν πρόσβαση στο νερό σε ΑμΕΑ είναι είδος \”πολυτελείας\” για την Ελλάδα καθώς δε διαθέτουν όλες οι παραλίες αντίστοιχες ράμπες. Οι εθελοντές καλούν τους πολίτες να συμβάλλουν ακόμα πιο μαζικά σε αυτό το έργο ώστε όλοι οι πολίτες να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στις πανέμορφες ελληνικές ακτές.\n”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMi8wNy8wNy8xNS80MV8wMl82MmM2ZmU4ZWNmYTcyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT7M28S”,”uploadDate”:”2022-07-07T15:44:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-cl9jbrgx25b5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Κατερίνη: Εθελοντές καθαρίζουν την Ολυμπιακή ακτή (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link