Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

«Κάνε με ότι θες»: Ο Μιχάλης Νάκος μας συστήνεται με το πρώτο του τραγούδι δια χειρός της επιτυχημένης Σοφίας Παπαβασιλείου

Written by on 22 Απριλίου 2021


Ο Μιχάλης Νάκος κάνει το ντεμπούτο του στην δισκογραφία με το τραγούδι «Κάνε με ότι θες» της επιτυχημένης στιχουργού Σοφίας Παπαβασιλείου

Ο νεαρός τραγουδιστής συστήνεται στο κοινό με το «Κάνε με ότι θες», το οποίο κυκλοφορεί από την Heaven Music και το σίγουρο είναι πώς θα μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον.

Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην Σοφία Παπαβασιλείου, η οποία έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες. Η μουσική ανήκει στην Sezen Aksu, ενώ την παραγωγή έκανε ο Βασίλης Κουμεντάκος.

Τα γυρίσματα έγιναν στο όμορφο νησί της Σαντορίνης- πριν το ξέσπασμα της πανδημίας- υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Στέλιου Αλεξανδράκη και του Συνοδινού Μοσχίδη και στο video clip πρωταγωνιστή η πρώην παίκτρια του Survivor Δήμητρα Βαμβακούση.

Πρόκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι που σίγουρα θα σας ταξιδέψει και θα σας κάνει να ερωτευτείτε.

Ο Μιχάλης Νάκος γεννήθηκε στον Καναδά κι από μικρός ήξερε πως το τραγούδι ήταν κάτι με το οποίο ήθελε ν΄ ασχοληθεί. Έτσι, ξεκίνησε μαθήματα φωνητικής και πιάνου και σήμερα μας παρουσιάζει το πρώτο του τραγούδι, το οποίο είναι καλοκαιρινό up tempo με στοιχεία reggae και pop/λαϊκό.

Ευχαριστούμε θερμά το Tramonto all day lounge café για την φιλοξενία.

Δείτε το video clip παρακάτω:

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!



Source link