Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ι. Κουκουβέ: «Δεν είδα κάποιο λαϊκό τραγούδι να μιλάει για γυναικοκτονίες και μπούλινγκ» (video)

Written by on 14 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Η τράπερ, Ιουλία Κουκουβέ, μίλησε στην κάμερα του «Love it» και αναφέρθηκε στην μουσική της, αλλά και στους άντρες τράπερ.

«Ήθελα να περάσω τα δικά μου μηνύματα και τα βιώματα που έχω σαν παιδί και αυτά που βλέπω έξω» είπε η τράπερ για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό το είδος μουσικής.

Στην συνέχεια τόνισε ότι δεν την έχουν αποδεχτεί όλοι οι συνάδελφοί της και ότι έχει δεχτεί μπούλινγκ από μερικούς. Ενώ και στον λαϊκό χώρο, της πετούσαν και 100ευρα μαζί με τα λουλούδια.

Στην συνέχεια σχολίασε το συμβάν στα Mad, σε όσα αναφέρει μέσα στα τραγούδια της αλλά και στο ότι την ενοχλεί όταν της λένε ότι μοιάζει με την Κατερίνα Στικούδη.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ιουλία Κουκουβέ: «Δεν είδα κάποιο λαϊκό τραγούδι να μιλάει για γυναικοκτονίες και μπούλινγκ»”,”description”:”Η τράπερ, Ιουλία Κουκουβέ, μίλησε στην κάμερα του «Love it» και αναφέρθηκε στην μουσική της, αλλά και στους άντρες τράπερ.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNy8xMy8wOS80N18zNl82MmNlOTRiODVkZDMwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M56S”,”uploadDate”:”2022-07-13T09:48:46.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-clefjj0xkkhl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Ι. Κουκουβέ: «Δεν είδα κάποιο λαϊκό τραγούδι να μιλάει για γυναικοκτονίες και μπούλινγκ» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link