Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Θα πρέπει να επικεντρωθεί σε ό,τι έχει απομείνει από τα μαλλιά του»

Written by on 6 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Noel Gallagher απαντά στην αρνητική κριτική του αδελφού του Liam Gallagher.

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την κυκλοφορία του «Wibbling Rivalry», του εμβληματικού single 7″ των Oasis που περιείχε 14 λεπτά με τον Liam και τον Noel Gallagher να τσακώνονται και τα δύο αδέλφια συνεχίζουν να είναι σε πόλεμο.

Ο τελευταίος γύρος καυγάδων ξεκίνησε όταν ο Noel Gallagher παρουσίασε μία αμφιλεγόμενη διασκευή του κλασικού τραγουδιού «Love Will Till Us Apart» των Joy Division στο «Piano Room» του BBC Radio 2.

Ο Liam Gallagher εκμεταλλεύτηκε τη στιγμή, χαρακτηρίζοντας την ερμηνεία του μεγαλύτερου αδελφού του ως «κακάσχημη» και «αναθεματισμένα βλάσφημη», και ζήτησε επίσημα συγγνώμη εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειάς του.

Διαφήμιση

Ο Noel Gallagher αντεπιτέθηκε στον Liam κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.9 KPNW του Σιάτλ.

«Το εκλαμβάνω ως κομπλιμέντο το γεγονός ότι (ο Liam) τρολάρει το διαδίκτυο όποια ώρα και αν είναι το πρωί ψάχνοντας για τέτοια πράγματα», σχολίασε ο 56χρονος καλλιτέχνης.

«Αλλά ότι θα έπρεπε να συγκεντρωθεί σε ό,τι έχει απομείνει από τα μαλλιά του και να μην ανησυχεί για το τι θα κάνω εγώ», πρόσθεσε με καυστική διάθεση.

Liam Gallagher, Noel Gallagher - Oasis

Στη συνέχεια, ο Noel Gallagher προκάλεσε ευθέως τον αδελφό του, υπονοώντας ότι ενώ ο Liam συζητάει την ιδέα μίας επανένωσης των Oasis, στην πραγματικότητα δεν θέλει να συμμετάσχει.

«Σε προκαλώ να με πάρεις τηλέφωνο», είπε ο Noel, κοιτάζοντας κατευθείαν στην κάμερα.

«Σε προκαλώ να μου τηλεφωνήσεις. Και δεν θα μου τηλεφωνήσεις, γιατί αν μου τηλεφωνήσεις και πω «όντως, αυτή είναι μία καλή ιδέα – βασικά, αυτό μπορεί να πετύχει», τότε θα του πέσουν τα παντελόνια», συνέχισε.

«Γιατί μετά θα πρέπει να είσαι στον ίδιο χώρο με εμένα και ξέρουμε και οι δύο πώς θα καταλήξει αυτό», ανέφερε ο Noel Gallagher.

Η τελευταία παράκλησή του προς τον αδελφό του αφορούσε τη σχέση του Liam Gallagher με κοινωνικά δίκτυα: «Σταμάτα να τουιτάρεις. Είσαι μεγαλύτερος από αυτό. Είσαι καλύτερος από αυτό», είπε.

Ο Liam Gallagher έχει 3,6 εκατομμύρια followers στο Twitter, ενώ ο Noel έχει 1,3 εκατομμύρια followers.

[ad_2]

Source link