Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Zara Larsson κυκλοφορεί το νέο Single «Love Me Land»

Written by on 11 Ιουλίου 2020


Η Zara Larsson βρήκε τον έρωτα.

Η σούπερ-ηρωίδα που χρειαζόταν ο κόσμος μόλις επέστρεψε.

Η Zara Larsson παρουσιάζει ένα καινούργιο single και music video με τίτλο «Love Me Land», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records και την Epic Records / Sony Music και αποτελεί την πρώτη σόλο κυκλοφορία της για το 2020.

Γεμάτο αισθησιακά vibes συνδυασμένα με τη μοναδική φωνή της, η τραγουδίστρια έγραψε το «Love Me Land» μαζί με τον Justin Tranter και την Julia Michaels, συνδυάζοντας disco στοιχεία με σουηδική pop και R&B μουσική.

Το music video για το «Love Me Land» ταιριάζει τέλεια με την ένταση του τραγουδιού, καθώς βρίσκει τη Zara Larsson να χορεύει μόνη της μέσα σε ένα κύβο βγαλμένο από το μέλλον.

«Έγραψα το “Love Me Land” με τους φίλους μου Justin και Julia μετά από πολύ καιρό που γράφαμε για το δεύτερο δίσκο μου. Ήταν μία στιγμή που συνειδητοποίησα το ταξίδι που έχω κάνει για να ανακαλύψω τι πάει να πει ότι είσαι γυναίκα και καλλιτέχνης», δηλώνει η Zara Larsson.

«Το τραγούδι μιλάει για μία στιγμή που ερωτεύεσαι κατά λάθος αλλά παρ’ όλα αυτά στηρίζεις τα συναισθήματά σου και νομίζω πως συνδυάζει δύο πράγματα που μου αρέσει να κάνω πολύ: τη γυναικεία ενδυνάμωση και pop επιτυχίες!», προσθέτει.

«Αυτή τη στιγμή, όλοι βιώνουμε αυτό τον τρομακτικό άγνωστο κόσμο και πρέπει να αποδεχτούμε κάποιες σκληρές πραγματικότητες. Ελπίζω αυτό το single να είναι ένας μικρός τρόπος για όλους να ξεφύγουν γιατί μερικές φορές το να χορεύεις μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα, έστω και για λίγο», λέει.

Το «Love Me Land» είναι προάγγελος του δεύτερου δίσκου της Zara Larsson, που υπόσχεται να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα pop blockbusters της χρονιάς.



Source link