Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Stefania διασκευάζει μία από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες των ‘80s

Written by on 19 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Οι δημιουργοί του «Words» αποφάσισαν να προσαρμόσουν το τραγούδι στις ανάγκες της Stefania.

Η Stefania επιστρέφει δισκογραφικά με τη διασκευή μίας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80, του θρυλικού «Words».

Η 18χρονη Ελληνίδα που ζει στην Ολλανδία αποτελεί μια από τις ελάχιστες τραγουδίστριες παγκοσμίως στην οποία δίνεται η άδεια επανεκτέλεσης του τραγουδιού.

Το «Words» κυκλοφόρησε από τον Γάλλο καλλιτέχνη F. R. David το 1982 και σημείωσε τεράστια ευρωπαϊκή επιτυχία. Ανέβηκε στο No. 1 σε Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο, Ελβετία, Ιρλανδία, Σουηδία, Αυστρία και Νορβηγία, ενώ έφτασε στο No. 2 των charts σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Ολλανδία.

Μάλιστα, οι δημιουργοί του «Words», Robert Fitoussi, Martin Kupersmith και Louis Yaguda, αποφάσισαν μετά από 40 χρόνια να γράψουν ξανά μέρος των στίχων ώστε να ταιριάζουν με τη φρέσκια εκδοχή του τραγουδιού που ετοίμασε για την Stefania ο γνωστός Έλληνας συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος.

H Stefania θα παρουσιάσει το «Words» για πρώτη φορά στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του φετινού MadWalk, ενώ στην Κύπρο η νεαρή pop σταρ θα το ερμηνεύσει κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων Super Music Awards, τα οποία και θα παρουσιάσει μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά.

Την κυκλοφορία του single συνοδεύει ένα lyric video σε άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Σπίνου.

Στο μεταξύ, η Stefania, η οποία κατάφερε να φέρει ξανά την Ελλάδα μας στο Top 10 της Eurovision μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, θα συμμετάσχει στις 9 Δεκεμβρίου σε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που σχετίζονται με τoν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, στο «Het Grote Songfestival Feest» στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, στο οποίο θα εμφανιστούν πάνω από τριάντα stars της Eurovision.

[ad_2]

Source link