Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Sia συναντά τον Leslie Odom Jr. στο «Cold»

Written by on 6 Οκτωβρίου 2020


Η Sia συμμετέχει σε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού «Cold» του Leslie Odom Jr.

Ο βραβευμένος με Grammy και Tony ερμηνευτής, τραγουδοποιός, συγγραφέας και ηθοποιός Leslie Odom Jr. κυκλοφορεί μια ολοκαίνουργια εκδοχή του τραγουδιού του «Cold», στο οποίο συναντά την πολυπλατινένια καλλιτέχνιδα Sia.

Το «Cold» περιλαμβάνεται στο τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Leslie Odom Jr. και την πρώτη δουλειά του με πρωτότυπο υλικό, το «Mr.» που κυκλοφόρησε από τις S-Curve Records / BMG τον Νοέμβριο του 2019.

Το άλμπουμ «Mr.» συνδυάζει soul, R&B, jazz και pop στοιχεία και δημιουργεί ένα εντελώς μοναδικό στιλ που είναι δυναμικό, προσωπικό και γεμάτο πάθος.

Το «Cold» είναι μια αισιόδοξη μπαλάντα με μια πανέμορφη μελωδία, όπως σημείωσε και το NPR.

Η νέα εκδοχή του τραγουδιού με τη συμμετοχή της Sia δημιουργήθηκε μέσα από απομακρυσμένες ηχογραφήσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με τους δύο καλλιτέχνες να ενώνονται παρά με τη γεωγραφική απόσταση που τους χώριζε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Leslie Odom Jr. λέει: «Η Sia είναι φίλη εδώ και μερικά χρόνια από τότε που τη γνώρισα στα παρασκήνια του “Hamilton”. Καθώς κάνω αυτήν την απόπειρα στον pop κόσμο και την pop μουσική, ήταν μία πολύ σπουδαία μέντορας και φίλη».

«Της έστειλα το άλμπουμ και ρώτησα αν υπήρχε κάτι στο οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου. Είπε: “Θα τραγουδήσω στο ‘Cold’”, το οποίο ήταν το αγαπημένο της τραγούδι από το άλμπουμ, οπότε ηχογραφήσαμε μια νέα έκδοσή του και νομίζω ότι πραγματικά θα σας αρέσει», συνέχισε.

Ο Leslie Odom Jr. θα συμμετάσχει επίσης στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Sia με το επερχόμενο μιούζικαλ «Music», μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Kate Hudson και η Maddie Ziegler.



Source link