Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Paris Jackson παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Lighthouse» – Hit Channel

Written by on 23 Μαΐου 2022


Η Paris Jackson εξερευνά τον νέο ήχο της – Ο φόρος τιμής στους Nirvana

Η Paris Jackson αποκαλύπτει τον νέο ήχο της με το καινούργιο single της με τίτλο «Lighthouse», το οποίο κυκλοφορεί από τη Republic Records / Universal Music.

Την παραγωγή του «Lighthouse» επιμελήθηκε ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός και παραγωγός Butch Walker.

Το single κυκλοφορεί μαζί με ένα μουσικό βίντεο που είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό βίντεο για το «Sliver» των Nirvana. Στο βίντεο, η Paris Jackson αποτίει φόρο τιμής στον Kurt Cobain με μία φωτογραφία του, σε μία στιγμή που μας γυρίζει στο αρχικό βίντεο.

Το «Lighthouse» χαρακτηρίζεται από την αχαλίνωτη rock ενέργεια της δεκαετίας του ’90 και αξιοποιεί τη δύναμη της κλασικής εναλλακτικής μουσικής με μία δική του πινελιά.

Οι μαγικοί στίχοι της Paris Jackson δίνουν τη θέση τους σε ένα χειμαρρώδες ρεφρέν: «Μπορώ να νιώσω τα φώτα να χαμηλώνουν, αλλά δεν θέλω να φύγω τώρα, ίσως αν γυρίσω πίσω θα με δεις, και αυτό που ήσουν κάποτε».

«Συνέχισα να γράφω για την ίδια παλιά ερωτική απογοήτευση για την οποία μιλάει το “wilted”», σχολιάζει η Paris Jackson, αναφερόμενη στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020.

«Πολλά από τα νέα τραγούδια που προέκυψαν είναι παρόμοιες ιστορίες για το ίδιο πρόσωπο και την ίδια ερωτική απογοήτευση. Υποθέτω ότι απλά εξερευνώ διαφορετικά συναισθήματα», συνεχίζει.

«Το “wilted” ήταν ένας πιο μελαγχολικός δίσκος και τώρα εξερευνώ περισσότερο τον θυμό…», εξηγεί.

Η Paris Jackson έβαλε πρόσφατα φωτιά στο «SXSW» με την πρώτη της εμφάνιση στο φημισμένο φεστιβάλ που διοργανώνεται ετησίως στο Όστιν του Τέξας. Το 2020, παρουσίασε το πρώτο άλμπουμ της, το «Wilted», για το οποίο συνεργάστηκε με τον Andy Hull και τον Robert McDowell των Manchester Orchestra.

Με την άφιξή του, το «Wilted» κατέκτησε το Νο. 1 στο chart των εναλλακτικών άλμπουμ του iTunes στις ΗΠΑ.

Η Paris Jackson παρέμεινε παραγωγική το 2021 με τη συνεργασία της με τους Struts στο «Low Key In Love», ενώ στις αρχές του 2022 κυκλοφόρησε το EP lost ως δώρο – έκπληξη για τους θαυμαστές της.



Source link