Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Paris Jackson μοιράζεται το νέο single «Just You» – Hit Channel

Written by on 2 Νοεμβρίου 2022


Η Paris Jackson εμπνέεται στο νέο τραγούδι της από την εναλλακτική μουσική και το grunge της δεκαετίας του ’90.

Η Paris Jackson παρουσιάζει το νέο single της «Just You», το οποίο κυκλοφορεί από την Republic Records / Universal Music.

Η 24χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός παρουσιάζει έναν ακόμη συναισθηματικά φορτισμένο ύμνο με το «Just You», το οποίο χαρακτηρίζει ως «ερωτικό τραγούδι».

Για άλλη μία φορά, η Paris Jackson εμπνέεται από την εναλλακτική μουσική και το grunge της δεκαετίας του ’90 και τους δίνει το καλλιτεχνικό πνεύμα που τη χαρακτηρίζει.

Η γεμάτη ψυχή ερμηνεία της διαπερνά τον ακροατή καθώς αναρωτιέται: «Έπεσα στο πάτωμα, πώς έπεσα τόσο γρήγορα και μακριά για σένα αγαπητέ μου;».

Η Paris Jackson παρουσίασε πρόσφατα μία απογυμνωμένη, ακουστική εκτέλεση του τραγουδιού για το SPIN, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Το «Just You» έπεται του προηγούμενου single της paris «Lighthouse», σε παραγωγή του τραγουδιστή, τραγουδοποιού, μουσικού και παραγωγού Butch Walker, στο οποίο συμμετείχε στην κιθάρα ο Mike McCready των Pearl Jam. Ηχητικά, το «Lighthouse» είναι εμπνευσμένο από συγκροτήματα της δεκαετίας του ’90, όπως οι Weezer και οι Marvelous 3.

Το «Lighthouse» έχει τύχει ευρείας αποδοχής από τους κριτικούς, με το NYLON να αναφέρει: «Αυτό το single σημαίνει μία νέα grungy εποχή για την Jackson» και το Flaunt Magazine να σχολιάζει: «Το “Lighthouse” είναι το πιο πικάντικο κομμάτι στη δισκογραφία της».

Για την προώθηση του «Lighthouse», η Paris Jackson πρόσφατα κόσμησε τα εξώφυλλα των περιοδικών SPIN και Flaunt Magazine και παρουσίασε το τραγούδι για πρώτη φορά ζωντανά με μία ηλεκτρισμένη εμφάνιση στο «The Tonight Show» του Jimmy Fallon.

Τον επόμενο μήνα, η Paris Jackson θα συνοδεύσει τους The Revivalists σε επιλεγμένες συναυλίες της φθινοπωρινής περιοδείας τους. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για ένα headline show και θα συνοδεύσει τόσο τους Courteeners όσο και τους Royal & the Serpent στις συναυλίες τους στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο.



Source link