Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Nicki Minaj συναντά τον A$AP Ferg στο «Move Ya Hips»

Written by on 1 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Ο A$AP Ferg συμπράττει για ακόμα μια φορά με τη Nicki Minaj.

Η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Α$AP Ferg με τη Nicki Minaj στο single «Move Ya Hips» μόλις κυκλοφόρησε.

Αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά δισκογραφική συνάντηση των δύο ράπερ.

Η Nicki Minaj έχει συμμετάσχει στο remix για το τέσσερις φορές πλατινένιο τραγούδι «Plain Jane» του A$AP Ferg στην εκπνοή του 2017, ενώ στη συνέχεια, στα τέλη του 2018, οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις στο τραγούδι «Runnin» του παραγωγού Mike WiLL Made-It για το soundtrack της ταινίας «Creed II».

Ο Α$AP Ferg και η Nicki Minaj συνυπάρχουν τώρα στο «Move Ya Hips», ένα κομμάτι με trap επιρροές που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απογοητεύσει τους θαυμαστές τους.

Στο «Move Ya Hips» προσθέτει επίσης τη δική του νότα με τη συμμετοχή του ο ράπερ, τραγουδιστής και συνθέτης MadeinTYO (Made in Tokyo) από την Ατλάντα των ΗΠΑ, ένας τακτικός συνεργάτης του A$AP Ferg.

Το video που συνοδεύει το «Move Ya Hips» είναι ένα διαφημιστικό πρόγραμμα γυμναστικής που καλεί τους θεατές να στείλουν γραπτό μήνυμα σε ένα συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος αναγράφεται στην οθόνη.

Όποιος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα λαμβάνει απάντηση από τον ίδιο τον A$AP Ferg. Ο ράπερ αναφέρει ότι έλαβε το μήνυμα και ζητά από το χρήστη να επισκεφτεί ένα συγκεκριμένο σύνδεσμο μέσα από τον οποίο θα μπορέσει να προσθέσει το τηλέφωνό του στις επαφές του, ώστε να του απαντήσει προσωπικά.

Αυτήν το διάστημα ο A$AP Ferg ετοιμάζει το νέο του project, διάδοχο του EP «Floor Seats» που κυκλοφόρησε το 2019.

Από την άλλη πλευρά η Nicki Minaj διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην επαγγελματική και την προσωπική ζωή της. Η «βασίλισσα της hip-hop», η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στο Billboard Hot 100 δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων μόνο εβδομάδων, χάρη στη συμμετοχή της στο remix για το «Say So» της Doja Cat και τη συνεργασία της με τον 6ix9ine στο «TROLLZ».

Το «Move Ya Hips» κυκλοφορεί από τις A$AP Worldwide / Polo Grounds Music / RCA Records / Sony Music.

[ad_2]

Source link