Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Marina κυκλοφορεί το νέο single «Man’s World»

Written by on 19 Νοεμβρίου 2020


Η Marina συνεργάστηκε αποκλειστικά με γυναίκες για την παραγωγή τόσο του νέου τραγουδιού της όσο και του video του.

Η Marina επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο single «Man’s World».

Με το «Man’s World» η Marina υλοποιεί την υπόσχεσή της να κυκλοφορεί μουσική που δημιουργήθηκε μαζί με γυναίκες συνεργάτες, μια προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι όταν έμαθε ότι οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν μόνο το 2% των παραγωγών και το 3% των ηχοληπτών που συμμετέχουν στη δημοφιλή μουσική.

«Δημιουργώ το επόμενο project μου και αυτήν την ιστορία μπορούν να την πουν μόνο γυναίκες», είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα η Βρετανίδα τραγουδίστρια ελληνικής καταγωγής.

Ένα χρόνο αργότερα η Marina κυκλοφορεί το «Man’s World», ένα τραγούδι που έχει γράψει η ίδια.

Επίσης την παραγωγή επιμελήθηκε η – υποψήφια για Grammy – Jennifer Decilveo (Bat For Lashes, Hinds, Demi Lovato), ενώ την ηχοληψία έκανε η Emily Lazar (Sia, Clairo, HAIM), η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Engineered Album, Non-Classical».

Το music video για το «Man’s World», το οποίο κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music, είναι εμπνευσμένο από το κίνημα νεοκλασικισμού του 19ου αιώνα και από τα έργα του Άγγλου ζωγράφου John William Godward.

Το σενάριο και την καλλιτεχνική διεύθυνση υπέγραψε η ίδια η τραγουδίστρια, ενώ τη σκηνοθεσία και τη διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε μια αμιγώς γυναικεία ομάδα με επικεφαλής τις καταξιωμένες σκηνοθέτριες / φωτογράφους Alexandra Gavillet και Coughs.

Το «Man’s World» είναι το πρώτο τραγούδι της Marina μετά την κυκλοφορία του τέταρτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, «Love + Fear», την άνοιξη του 2019.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει και μια σειρά remixes για το «Man’s World» από οραματίστριες γυναίκες καλλιτέχνιδες όπως οι MUNA, Empress Of και άλλες.



Source link