Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Madonna συναντά τον Sickick και τον Fireboy DML στο remix του «Frozen»

Written by on 4 Μαρτίου 2022

[ad_1]

Το κλασικό τραγούδι της Madonna επανήλθε στο προσκήνιο μέσα από ένα viral remix στο TikTok.

Η Madonna και ο μυστηριώδης παραγωγός Sickick παρουσιάζουν μια συναισθηματική και ζεστή νέα εκδοχή του viral «Frozen (Remix)» με τη συμμετοχή του Fireboy DML.

Το σαρωτικό remix του Sickick εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο TikTok το 2021, πριν κυκλοφορήσει επίσημα στις ψηφιακές πλατφόρμες από την Artist Partner Group/Warner Records τον Δεκέμβριο.

Μέχρι σήμερα, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 50 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει επενδύσει με soundtrack περισσότερα από 100.000 βίντεο στο TikTok.

Πάνω από τα δραματικά trap beats του Sickick και τον ήχο των synths, ο Νιγηριανός τραγουδιστής Fireboy DML, ο οποίος κυριάρχησε στα παγκόσμια charts με το smash hit του «Peru», οδηγεί το remix σε μια αισθαντική kai νοσταλγική κατεύθυνση.

«Νόμιζα ότι με αγαπούσες, νόμιζα ότι με εμπιστευόσουν», τραγουδάει. «Προσπάθησα να φροντίσω την καρδιά σου, αλλά είναι παγωμένη».

Το κουπλέ του Fireboy DML πλαισιώνεται από την αιθέρια φωνή της Madonna, η οποία σιγοτραγουδάει το ρεφρέν που έκανε το «Frozen» κλασικό κατά την αρχική του κυκλοφορία το 1998.

Tη Madonna, τον Sickick και τον Fireboy DML ενώνει η ιδιοσυγκρασιακή και πρωτοποριακή προσέγγισή τους στην pop.

Ο Sickick, ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης, τραγουδιστής, παραγωγός και DJ που είναι γνωστός για τις ευρηματικές πρωτότυπες δουλειές και τα remixes του, προσφέρει μία εξήγηση για τη μοναδική νοοτροπία του που φαίνεται να συνδέει και τις τρεις πλευρές: «Αν δεν ταιριάζεις με τους άλλους, κάτι κάνεις σωστά».

Το μουσικό βίντεο για το «Frozen (Fireboy DML Remix)» θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Τον Αύγουστο του 2021, η Madonna και η Warner Music Group ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία στους τομείς του publishing και της ηχογραφημένης μουσικής, καθώς και μια πολυετή σειρά κυκλοφοριών που θα καλύψει ολόκληρη την καριέρα της βασίλισσας της pop και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ολόκληρη την πρωτοποριακή δισκογραφία της.

Το 2022 συμπληρώνονται 40 χρόνια από το δισκογραφικό ντεμπούτο της Madonna και αυτή η σειρά κυκλοφοριών αποτελεί αφενός έναν εορτασμό του εντυπωσιακού έργου της και αφετέρου υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, παρέμεινε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις, αναζητούσε πάντα νέους ήχους και οδηγούσε την pop προς τα εμπρός.

Με τραγούδια όπως το «Frozen (Fireboy DML Remix)», αποδεικνύει ότι σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει αυτό για πολύ καιρό ακόμα.



[ad_2]

Source link