Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Kesha συνυπάρχει με τρεις ξεχωριστές φωνές στο single «Resentment»

Written by on 13 Δεκεμβρίου 2019


Μία ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη της Kesha με τρεις εντελώς διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Η Kesha προετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «High Road» παρουσιάζοντας ακόμα ένα δείγμα του.

Μετά το gospel banger «Raising Hell» (feat. Big Freedia) και το παιχνιδιάρικο «My Own Dance», στη δημοσιότητα δόθηκε το τρίτο κατά σειρά single από το άλμπουμ «High Road», που θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2020 από τις Kemosabe / RCA Records / Sony Music.

Το «Resentment» αποτελεί μία ξεχωριστή δισκογραφική συνύπαρξη της Kesha με τρεις εντελώς διαφορετικούς καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων χαρακτηρίζεται από τη δική του μουσική στόφα.

Η τραγουδίστρια ενώνει δυνάμεις στο «Resentment» με το μουσικό και τραγουδιστή Brian Wilson, συνιδρυτή των Beach Boys, τον country τραγουδιστή και ηθοποιό Sturgill Simpson και τον pop τραγουδιστή και δημιουργό Wrabel.

Η Kesha συναντά πρώτη φορά τον Brian Wilson και τον Sturgill Simpson, κάτι που δεν ισχύει για το μακροχρόνιο φίλο της Wrabel, ο οποίος έχει συμμετάσχει στη δημιουργία των τραγουδιών «Raising Hell» και «Here Comes The Change».

«Η μνησικακία (Resentment) είναι ένα πολύ δυνατό και καταστροφικό συναίσθημα και σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία, είναι πιο πολύ περίπλοκο από το μίσος ή το θυμό», σχολιάζει η Kesha.

«Ο Brian Wilson είναι ένας από τους προσωπικούς μου μουσικούς ήρωες, έτσι όταν είπε ότι θα συνεργαζόταν μαζί μου στο τραγούδι… εκείνη η στιγμή ήταν μία από τις πιο συναρπαστικές στην καριέρα μου. Μετά προσθέστε τον Sturgill, τον οποίο σέβομαι και θαυμάζω τόσο πολύ, καθώς και το στενό φίλο μου και υπερβολικά ταλαντούχο τραγουδοποιό Wrabel», συνεχίζει.

«Ήταν πιο πολύ ένα όνειρο για μένα παρά απλώς άλλο ένα τραγούδι», τονίζει.

Το «Resentment» είναι ένα σπαρακτικό τραγούδι το οποίο χρωματίζεται υπέροχα από τις φωνές των τεσσάρων καλλιτεχνών. Το single αποκτά εικόνα με ένα λιτό music video που τράβηξε η ίδια η Kesha με το κινητό τηλέφωνό της, προσθέτοντας στη συνέχεια ένα εφέ VHS.



Source link