Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Katy Perry αφιερώνει στην κόρη της το τρυφερό τραγούδι «What Makes A Woman»

Written by on 21 Αυγούστου 2020

[ad_1]

Μια πανέμορφη μπαλάντα αφιερώνει η Katy Perry στην κόρη της.

Η Katy Perry αποκαλύπτει το τρυφερό τραγούδι «What Makes A Woman», καθώς ετοιμάζεται να βιώσει τη μητρότητα για πρώτη φορά.

Λίγο πριν μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, η αστέρας της pop προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στο παζλ του «Smile».

Αυτή τη φορά η Katy Perry μοιράζεται μαζί μας την πανέμορφη μπαλάντα «What Makes A Woman», ένα αρκετά προσωπικό τραγούδι που έχει γράψει για το κοριτσάκι που θα αποκτήσει με τον αρραβωνιαστικό της Orland Bloom.

«Υπάρχει ένα τραγούδι στο δίσκο με τίτλο “What Makes A Woman” το οποίο εκφράζει την ελπίδα που έχω για το μελλοντικό παιδί μου», αποκάλυψε στα τέλη του Ιουνίου.

Ένα μήνα αργότερα, η Katy Perry δήλωσε πως ανυπομονεί για την ημέρα που η κόρη της θα ακούσει το «What Makes A Woman».

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, το single εξηγεί ότι «θα περάσεις δύσκολα μετρώντας τι είναι αυτό που πραγματικά κάνει μια γυναίκα γιατί οι γυναίκες είναι τόσα πολλά πράγματα».

«Και δεν θέλω να πω ούτε ένα πράγμα, όχι μόνο ένα. (Οι γυναίκες) είναι χαμαιλέοντες και τόσο ευπροσάρμοστες και τόσο εύπλαστες. Και μπορούν αντέξουν το βάρος του κόσμου στην πλάτη τους και να τα κάνουν όλα με τακούνια. Και να το κάνουν μερικές φορές να φαίνεται αρκετά εύκολο», εξήγησε στο SiriusXM.

«Μόλις βίωσα το συναίσθημα, νιώθω πολύ δυνατή που δημιουργώ μια νέα ζωή και είμαι εργαζόμενη γυναίκα ενώ το κάνω αυτό», συνέχισε. «Έτσι, το ”What Makes A Woman” θα είναι ένα τραγούδι που θα είναι κρυφά αφιερωμένο σε αυτήν», είπε για την κόρη της, που αναμένεται να έρθει στον κόσμο το επόμενο διάστημα.

Στο video που συνοδεύει το «What Makes A Woman» η εγκυμονούσα Katy Perry ερμηνεύει ζωντανά μια ακουστική εκδοχή του τραγουδιού, πλαισιωμένη μόνο από δύο μουσικούς και φωνητικά, κρατώντας όλοι τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Το άλμπουμ «Smile» της Katy Perry θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music στις 28 Αυγούστου.

Παράλληλα με το video της ακουστικής εκτέλεσης, στις ψηφιακές πλατφόρμες κυκλοφορεί και η studio version του «What Makes A Woman».

Η Katy Perry έχει γράψει το τραγούδι μαζί με τους Jacob Kasher, Sarah Hudson, John Ryan και Johan Carlsson, με τον τελευταίο να έχει φροντίσει και την παραγωγή.

[ad_2]

Source link