Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Karol G ταξιδεύει στο «Cairo» με το νέο single της – Hit Channel

Written by on 15 Νοεμβρίου 2022


Το τρίτο προσωπικό τραγούδι της Karol G για τη φετινή χρονιά.

Η Karol G κυκλοφορεί το νέο single της «Cairo» σε συνεργασία με τον Ovy On The Drums.

Σε αυτό το νέο τραγούδι, η Karol G συνδυάζει ένα μοναδικό μείγμα από εξελιγμένους ήχους, την προνομιούχα ερμηνευτική ικανότητά της και στίχους με τους οποίους συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της ως μία ανεξάρτητη γυναίκα.

Το «Cairo» αποδεικνύει γιατί η Karol G θεωρείται σήμερα μία από τις πιο εξέχουσες εκπροσώπους της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Το νέο αυτό τραγούδι αντικατοπτρίζει την καλλιτεχνική εξέλιξη της Karol G, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και να γκρεμίζει εμπόδια, να θέτει νέα όρια και να φτάνει σε νέα ύψη στην καριέρα της, ταξιδεύοντας το κοινό της σε όλο τον κόσμο με τη μουσική και τα βίντεό της.

Το μουσικό βίντεο για το νέο single της Karol G γυρίστηκε στο Κάιρο της Αιγύπτου με την παραγωγή του Pedro Artola και τη σκηνοθεσία των WEOWNTHECITY, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Karol G, Keityn και Ovy On the Drums.

Το «Cairo» είναι το τρίτο προσωπικό τραγούδι που κυκλοφορεί φέτος η Karol G.

Προηγήθηκε το «Gatúbela» σε συνεργασία με τον Maldy, έναν από τους πρωτοπόρους της reggaeton και το «Provenza», το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα λίγες ημέρες μετά την εμφάνιση της Karol G στο μουσικό φεστιβάλ «Coachella».

Νωρίτερα φέτος, η Karol G ένωσε τις δυνάμεις της με την Becky G στο smash hit «MAMIII», το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 519 εκατομμύρια streams στο Spotify και πάνω από 320 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Το «Cairo», το οποίο κυκλοφορεί από την Universal Music Latino, αυξάνει ακόμα περισσότερο την προσμονή των θαυμαστών της για το νέο άλμπουμ της.

Πρόσφατα, η Karol G κατέκτησε τις αμερικανικές σκηνές με την περιοδεία της «$trip Love Tour», η οποία έγινε η πιο κερδοφόρα περιοδεία από γυναίκα Λατίνα καλλιτέχνιδα και έκανε στάσεις σε 30 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Επίσης, η Karol G είναι υποψήφια για τρία βραβεία στα Latin Grammy 2022, που θα πραγματοποιηθούν στο Λας Βέγκας στις 17 Νοεμβρίου: για την Ηχογράφηση της Χρονιάς και το Τραγούδι της Χρονιάς με το «Provenza» και για το Καλύτερο Urban Τραγούδι για τη συνεργασία της με την Becky G στο «MAMIII».





Source link