Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Karol G παρουσιάζει το νέο single «Sejodioto»

Written by on 22 Σεπτεμβρίου 2021


Νέο τραγούδι από την «επόμενη Λατίνα βασίλισσα».

Η μουσική της Karol G χαρακτηρίζεται πάντα από μηνύματα ενδυνάμωσης και ισότητας, τα οποία, με τη βοήθεια των στίχων και του ρυθμού της, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα πολιτισμικά εμπόδια και να φτάσουν σε κάθε γωνία του κόσμου.

Η πολυβραβευμένη Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφορεί τώρα το νέο single, «Sejodioto», προσθέτοντας στο ρεπερτόριό της άλλη μια ωδή στη δύναμη των γυναικών, στοιχείο που αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της προσωπικής και της επαγγελματικής ταυτότητάς της.

Το «Sejodioto» είναι ένα τραγούδι, σε παραγωγή του Ovy On The Drums, που αναμειγνύει φρέσκους ήχους με τους κλασικούς ρυθμούς reggaeton και hip-hop που το χαρακτηρίζουν.

Το μουσικό βίντεο γυρίστηκε στην πόλη του Λος Άντζελες με τη σκηνοθεσία του γνωστού Collin Tilley, ο οποίος συνεργάστηκε επίσης με την Karol G για τα βίντεο των τραγουδιών «Bichota» και «Location».

Αυτή τη φορά η Karol G και οι φίλες της ξεκινούν μία ξέφρενη περιήγηση στην πόλη και στην έρημο. Το βίντεο περιέχει επίσης αισθησιακές εικόνες της τραγουδίστριας να χορεύει πάνω στη μοτοσικλέτα της και αργότερα να χορεύει με μια ομάδα χορευτών.

Η ξέφρενη βραδιά κορυφώνεται σε ένα strip club, όπου μέσα από το φακό, ο Collin Tilley καταφέρνει να απεικονίσει τη δύναμη και την ελευθερία που διαθέτει κάθε μία από τις γυναίκες χωρίς να έχει ένα σύντροφο στο πλευρό της.

Η δύναμη που αποτυπώνεται στο βίντεο για το «Sejodioto» είναι η ίδια δύναμη που βλέπει το περιοδικό του «Billboard» στην Karol G και γι’ αυτό την ανακήρυξε ως «την επόμενη Λατίνα βασίλισσα» στο πιο εξώφυλλο για το πιο πρόσφατο τεύχος του.

Το «Billboard» συνοδεύει το αφιέρωμα με ένα άρθρο που περιγράφει λεπτομερώς το μέγεθος της δουλειάς το οποίο έχει καταβάλει η Karol G για να σημειώσει επιτυχία σε ένα είδος που κυριαρχείται από άνδρες.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Karol G θα τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στη σκηνή των Billboard Latin Music Awards 2021, την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα διαθέτει οκτώ υποψηφιότητες στη φετινή διοργάνωση.

Το single «Sejodioto» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Universal Music Latino.



Source link