Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Hayley Williams των Paramore κυκλοφορεί το σόλο τραγούδι «Simmer»

Written by on 23 Ιανουαρίου 2020


«Είμαι ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα βιώσει μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου, την οποία γνώρισα πολύ πρόσφατα.»

Η Hayley Williams παρουσιάζει το single «Simmer», το πρώτο δείγμα από το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της.

Το «Simmer» κυκλοφορεί από την Atlantic Records / Warner Music και συνοδεύεται από ένα δυναμικό music video σε σκηνοθεσία του Warren Fu (Paramore, The 1975, The Strokes).

Το debut album της τραγουδίστριας των Paramore έχει τον τίτλο «Petals For Armor» και αναμένεται να αποκαλυφθεί στις 8 Μαΐου.

«Είμαι τόσο έτοιμη να μοιραστώ αυτό το πρότζεκτ», λέει η Williams.

«Η δημιουργία του ήταν μία τρομακτική, ενδυναμωτική εμπειρία. Έζησα κάποιες από τις στιγμές για τις οποίες είμαι υπερήφανη ως δημιουργός γράφοντας το “Petals For Armor”. Επίσης μπόρεσα να ασχοληθώ περισσότερο από το συνηθισμένο όσον αφορά την ενορχήστρωση», συνεχίζει.

«Είμαι σε μία μπάντα με τους αγαπημένους μου μουσικούς, έτσι ποτέ δεν ένιωσα πραγματικά την ανάγκη να αναλάβω ρόλο μουσικού στους δίσκους των Paramore. Αυτό το πρότζεκτ, ωστόσο, είχε όφελος από την αφέλειά μου ως μουσικός, έτσι πειραματίστηκα λίγο περισσότερο», εξηγεί η Hayley Williams.

«Δημιούργησα αυτό το άλμπουμ με ορισμένους από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Τα ταλέντα τους πραγματικά λάμπουν φωτεινά σε όλο το δίσκο», συμπληρώνει.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια η Hayley Williams, ότι το τελικό αποτέλεσμα του άλμπουμ «Petals For Armor» ήταν ακριβώς αυτό που ευχόταν.

«Τώρα που ήρθε η ώρα να το κυκλοφορήσω, μπορώ επιτέλους να ανακουφιστώ. Είμαι ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα βιώσει μία διαφορετική πλευρά του εαυτού μου, την οποία γνώρισα πολύ πρόσφατα», ολοκληρώνει.

Το «Shimmer» αποτελεί το πρώτο τραγούδι της Hayley Williams μετά το άλμπουμ «After Laughter» (2017) των Paramore, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 των Εναλλακτικών Άλμπουμ του Billboard.

Το «After Laughter» περιείχε το χρυσό τραγούδι «Hard Times» και τα singles «Told You So», «Fake Happy» and «Rose-Colored Boy».



Source link