Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Hayley Williams ζητά συγγνώμη για τον τρόπο που απομάκρυνε δύο θεατές από συναυλία

Written by on 5 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Έφερα σε δύσκολη θέση αυτούς τους δύο ανθρώπους, χωρίς να γνωρίζω πραγματικά ποια ήταν η κατάσταση».

Η Hayley Williams εξέδωσε δήλωση με την οποία ζητά συγγνώμη για τον τρόπο με τον οποίο απομάκρυνε δύο θεατές από πρόσφατη συναυλία των Paramore, λέγοντας: «Λυπάμαι για όποια ντροπή ή αμηχανία μπορεί να σας προκάλεσα».

Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Paramore έδωσαν δύο sold-out συναυλίες στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Μετά την πρώτη βραδιά στις 30 Μαΐου, έγιναν viral τα πλάνα που έδειχναν τη Hayley Williams να διώχνει δύο θεατές από τον χώρο της συναυλίας εξαιτίας του επεισοδίου που προκάλεσαν.

Ωστόσο, η Hayley Williams χρησιμοποίησε το κανάλι των Paramore στο Discord για να μοιραστεί μία μακροσκελή δήλωση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε στο περιστατικό.

Διαφήμιση

Η Hayley Williams ξεκίνησε λέγοντας ότι «πραγματικά δεν είναι υπερήφανη» για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα γεγονότα, πριν εξηγήσει το πόσο σημαντικό ήταν να μπορέσει να βρει την αίσθηση του «ανήκειν» όταν ήταν νεότερη, γι’ αυτό και εντάχθηκε στους Paramore.

«Τώρα βγάζει πολύ νόημα γιατί βρήκα το δρόμο μου σε ένα είδος μουσικής που είχε να κάνει με την κοινότητα. Η ένταξή μου σε ένα συγκρότημα ήταν το καλύτερο πράγμα που είχε συμβεί στον μικρό εαυτό μου. Υποθέτω ότι το ίδιο ισχύει και για τον σημερινό εαυτό μου», έγραψε.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια των Paramore ανέφερε ότι το κοινό στο Madison Square Garden την έκανε να αντιληφθεί ότι δύο θεατές δημιουργούσαν πρόβλημα.

«Χωρίς την ευκαιρία για ένα σωστό διάλογο (και με τη διαφαινόμενη λήξη της συναυλίας λόγω υπέρβασης του ωραρίου στο πίσω μέρος του μυαλού μου), έδειξα τα δόντια μου σαν μάνα λύκαινα», θυμήθηκε.

«Έφερα σε δύσκολη θέση αυτούς τους δύο ανθρώπους, χωρίς να γνωρίζω πραγματικά ποια ήταν η κατάσταση. Στη συνέχεια, ως ομάδα -και οι 25.000 περίπου- εξορίσαμε αυτούς τους ανθρώπους από τη συναυλία σε χρόνο ρεκόρ», σημείωσε.

Hayley Williams - Paramore

Η Hayley Williams παραδέχθηκε ότι δεν επεξεργάστηκε τα γεγονότα για αρκετές ημέρες και ότι μόλις είδε ξανά τα πλάνα, συνειδητοποίησε ότι το περιστατικό «δεν έμοιαζε με τον καυγά που νόμιζε ότι σταμάτησε».

«Δεν μπόρεσα να αποτινάξω την αίσθηση ότι έκανα κατάχρηση της ευθύνης και της πλατφόρμας μου εκείνη τη στιγμή και ότι πλήγωσα αυτούς τους δύο με τρόπο που θα ξεπεράσει τη στιγμιαία δυσφορία από την κακή συμπεριφορά τους στη συναυλία», εξομολογήθηκε.

«Πιστεύω ότι είναι άξιος σκοπός να θέτουμε αυστηρά όρια για το πώς επιθυμούμε να είναι το περιβάλλον στις συναυλίες μας και ίσως εκείνοι οι δύο δεν θα το καταλάβαιναν διαφορετικά», σχολίασε.

«Αλλά θα πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να φανταστούμε ότι θα γελοιοποιηθούμε και θα μας διώξουν από μία συναυλία μπροστά σε 10.000 ανθρώπους», συνέχισε.

«Όταν είδα τα πρόσωπά τους στο βίντεο, δεν είδα τα αυτάρεσκα χαμόγελα για τα οποία τους επέκριναν κάποια σχόλια. Είδα αμηχανία και έκλαψα γι’ αυτούς. Σας το λέω, δεν έχω σταματήσει να το σκέφτομαι», πρόσθεσε.

Hayley Williams - Paramore

Διαφήμιση

Η Hayley Williams ζήτησε στη συνέχεια συγγνώμη για «όποια ντροπή ή αμηχανία μπορεί να προκάλεσε» στους θαυμαστές, αλλά υπογράμμισε ότι σε μία συναυλία των Paramore δεν υπάρχει χώρος ούτε για αμάθεια ούτε για την πεποίθηση ότι κάποιοι είναι ανώτεροι από τους άλλους.

«Λυπάμαι που χειρίστηκα την όλη κατάσταση σαν κριτής του ίδιου τύπου κουλτούρας ακύρωσης που συχνά δεν διδάσκει ή δεν πρωτοστατεί με παραγωγικό τρόπο», ανέφερε.

«Μαθαίνει πραγματικά κανείς κάτι από τη δημόσια διαπόμπευση των δύο που έδιωξα από τη συναυλία εκείνο το βράδυ; Δεν ξέρω, αλλά δεν το νομίζω. Και αυτό μου δίνει πραγματικά πολλά να σκεφτώ όσον αφορά την κουλτούρα μας γενικότερα», συνέχισε.

«Αν έρχεστε σε μία συναυλία σε αυτή την περιοδεία, είμαι σχεδόν γονατισμένη και σας γράφω και σας ικετεύω να είστε ανοιχτοί στην ιδέα ότι κάθε άτομο στη συναυλία σας το χρειάζεται τόσο πολύ όσο και εσείς», εξήγησε η frontwoman των Paramore.

«Δεν θέλω ποτέ ξανά να χρειαστεί να σταματήσουμε μία συναυλία επειδή κάποιοι είναι επιθετικοί. Να είστε σίγουροι ότι θα βάλω ξανά να απομακρύνουν ένα άτομο, αν χρειαστεί. Απλώς θα προσπαθήσω με όλη μου την καρδιά να μην το κάνω να μοιάζει με κάποια δημόσια εκτέλεση από τη βιβλική εποχή την επόμενη φορά», έγραψε η Hayley Williams.

[ad_2]

Source link