Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Hailee Steinfeld παρουσιάζει τη συναισθηματική μπαλάντα «Wrong Direction»

Written by on 3 Ιανουαρίου 2020


Μία απίστευτα συναισθηματική ερμηνεία από τη Hailee Steinfeld.

Η Hailee Steinfeld βάζει όλη την ψυχή της στο νέο τραγούδι «Wrong Direction» που κυκλοφορεί από την Polydor Records / Universal Music.

«Δεν σε μισώ, όχι δεν θα μπορούσα αν το ήθελα. Απλώς μισώ όλο τον πόνο που με έκανες να περάσω», τραγουδά η Hailee με την αιθέρια φωνή της στη μελαγχολική αυτή μπαλάντα, καταθέτοντας μία απίστευτα συναισθηματική ερμηνεία.

Η Steinfeld έγραψε το «Wrong Direction» μαζί με τους Lowell, Skyler Stonestreet και KOZ, ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή.

Η 23χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δήλωσε στον Zane Lowe για την έμπνευση πίσω από το τραγούδι: «Έχω μάθει πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς με την ιδέα ότι ερωτεύεσαι και το σημαντικότερο, πόσο σκληρό μπορεί να γίνει να αποδεχθείς την πραγματικότητα ότι χάνεις τον εαυτό σου μέσα στην εκδοχή του κόσμου που έχει δημιουργήσει κάποιος άλλος».

Ο τίτλος του «Wrong Direction» πυροδότησε φήμες ότι το τραγούδι αναφέρεται στον πρώην σύντροφο της Hailee, τον Niall Horan, ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως μέλος των One Direction.

Το «Wrong Direction» είναι το επόμενο τραγούδι της Hailee Steinfeld μετά το «Afterlife (Dickinson)», το single που συνοδεύει την εξαιρετική σειρά «Dickinson» του Apple TV+ στην οποία πρωταγωνιστεί η υποψήφια για Όσκαρ Αμερικανίδα.

Η μουσική και οι στίχοι του «Wrong Direction» αντικατοπτρίζουν το ατρόμητο πνεύμα που έχει αποκτήσει η Hailee Steinfeld όσον αφορά τη δημιουργία τραγουδιών και αποτελεί μία μικρή μόνο γεύση όσων θα ακολουθήσουν.

Εκτός από την επιτυχημένη καριέρα της στον κινηματογράφο, συμμετέχοντας σε φιλμ όπως τα «True Grit», «Pitch Perfect» (2 & 3) και «Bumblebee», η Hailee Steinfeld έχει συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 6 δισεκατομμυρίων streams στις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ έχει κάνει εμφανίσεις στο πλευρό καλλιτεχνών όπως οι Katy Perry, Charlie Puth και Meghan Trainor.



Source link