Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η H.E.R. κυκλοφορεί το νέο single και music video «Damage»

Written by on 22 Οκτωβρίου 2020


Ένα ερωτικό R&B τραγούδι ερμηνεύει η H.E.R.

Η H.E.R. κυκλοφορεί το νέο single και music video «Damage».

Το τραγούδι αποτελεί προάγγελο του πρώτου ολοκληρωμένου – και προς το παρόν άτιτλου – δίσκου της βραβευμένης με δύο Grammy τραγουδίστριας και τραγουδοποιού που πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις MBK Entertainment και RCA Records / Sony Music.

Η χαρακτηριστική ερμηνεία της H.E.R. ανεβάζει σε άλλο επίπεδο το μελωδικό τραγούδι, στο οποίο τους στίχους έχει γράψει η ίδια μαζί με τους Anthony Clemons Jr. και Tiara Thomas, ενώ την παραγωγή έχουν επιμεληθεί οι Cardiak (Heartfelt Productions) και Jeff «Gitty» Gitelman.

Το music video για το «Damage» έχει γυριστεί στο εμβληματικό «Roxy Theater» του Λος Άντζελες, ένας χώρος που έχει φιλοξενήσει σπουδαία ονόματα όπως οι Bob Marley, Frank Zappa, Bruce Springsteen, The Ramones, Guns N’ Roses κ.ά.

Η H.E.R. περπατάει μέσα στον άδειο χώρο για να συναντήσει την μπάντα της σε μια πανέμορφα στολισμένη σκηνή, μία αντίθεση που υπογραμμίζει το μήνυμα του τραγουδιού.

Στις αρχές του καλοκαιριού η τραγουδίστρια έγραψε και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «I Can’t Breathe», εμπνευσμένο από τα γεγονότα της τραγικής δολοφονίας του George Floyd που πυροδότησε κύματα διαμαρτυριών σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, η H.E.R. θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στη δημοφιλή αμερικανική εκπομπή «Saturday Night Live», σε ένα επεισόδιο που θα παρουσιάσει η Adele.



Source link