Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Dua Lipa μιλά για την παιδική ηλικία της σε Κόσοβο και Βρετανία

Written by on 6 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Ήμουν το νέο κορίτσι σε όλη μου τη ζωή», είπε η Dua Lipa, η οποία έζησε την παιδική ηλικία της σε Κόσοβο και Λονδίνο.

Η Dua Lipa έκανε μια αναδρομή στην παιδική ηλικία της.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο φεστιβάλ λογοτεχνίας Hay Festival στην Ουαλία την Κυριακή 4 Ιουνίου, η Dua Lipa μίλησε στο κοινό για τα χρόνια της ζωής της στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Κόσοβο και για την «επιμονή» της να ακολουθήσει το «όνειρό της να γίνει pop star».

«Από νεαρή ηλικία, είχα το όνειρο να γίνω pop star, αλλά ποτέ δεν φαινόταν σαν κάτι που ήταν πραγματικά εφικτό», είπε η 27χρονη τραγουδίστρια αναφερόμενη στην παιδική ηλικία της που ήταν μοιρασμένη μεταξύ του Κοσόβου και του Λονδίνου.

Διαφήμιση

«Ήμουν το νέο κορίτσι σε όλη μου τη ζωή. Κατάλαβα τη δυαδικότητα της καταγωγής μου από μικρή ηλικία», πρόσθεσε.

Η Dua Lipa μετακόμισε στο Κόσοβο με τους γονείς της σε ηλικία 11 ετών, αλλά επέστρεψε στη βρετανική πρωτεύουσα σε ηλικία 15 ετών για να τελειώσει το λύκειο.

«Ο κόσμος πάντα ρωτούσε από πού είναι το όνομά μου», συνέχισε η 27χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει γεννηθεί από Κοσοβάρους Αλβανούς γονείς.

«Ήμουν πολύ υπερήφανη γι’ αυτό, αλλά όταν ήμουν νεότερη ευχόμουν το όνομά μου να ήταν, ας πούμε, Hannah – κάτι “φυσιολογικό” και αγγλικό», παραδέχθηκε.

Dua Lipa

Σε ηλικία 17 ετών, η Dua Lipa ήταν «αποφασισμένη» να επικεντρωθεί στην καριέρα της στη μουσική και ξεκίνησε να κυνηγά το όνειρό της, μόλις τελείωσε το σχολείο.

«Ήμουν αρκετά αποφασισμένη. Ο πατέρας μου λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να μου πεις όχι!», ανέφερε.

«Ήμουν πολύ επίμονη. Απλά άρχισα να γράφω πολύ, δούλεψα με έναν παραγωγό», θυμήθηκε η pop star.

«Ήμουν 17 ετών. Μου πρότειναν μια εκδοτική συμφωνία, αλλά ο (παραγωγός) Felix μου είπε να πάω σε έναν δικηγόρο, ο οποίος μου είπε: “Μην υπογράψεις αυτή τη συμφωνία!”. Στη συνέχεια με βοήθησαν να μπω στο στούντιο», περιέγραψε.

Ωστόσο, δεν ήταν τα πάντα τόσο ευχάριστα για την Dua Lipa κατά τη διάρκεια της ζωής της.

Μιλώντας στο κοινό του ετήσιου φεστιβάλ λογοτεχνίας, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι όταν ήταν νεότερη, «είχε σχέση με κάποιον που είχε πολύ διαφορετική ιδέα για την αφοσίωση από ό,τι εγώ».

[ad_2]

Source link