Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Dove Cameron κυκλοφορεί το νέο single «Breakfast» – Hit Channel

Written by on 27 Ιουνίου 2022

[ad_1]

Το νέο τραγούδι της Dove Cameron μετά την επιτυχία του «Boyfriend».

Η Dove Cameron παρουσιάζει το νέο τραγούδι της «Breakfast».

Αυτή η νέα μουσική πρόταση έρχεται αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία «Boyfriend» της Dove Cameron και δίνει έμφαση στη δύναμη της θηλυκότητας και στην ανάδειξη της εσωτερικής δύναμής μας.

«Κουράστηκα από αυτή τη διάχυτη και περιοριστική ανδροκρατούμενη ενέργεια γύρω μου που με έκανε να νιώθω ότι με κάποιο τρόπο ήταν στημένο να χάσω ένα παιχνίδι που δεν ήθελα καν να παίξω, οπότε γράφω τραγούδια που μου επιτρέπουν να καταλάβω χώρο, να σταματήσω να μειώνω τη δύναμή μου και να εξερευνήσω την πληρότητα αυτού που είμαι με έναν νέο και σέξι τρόπο», εξηγεί για το τραγούδι η Dove Cameron.

«Το “Breakfast” είναι απλά το επόμενο βήμα στην προσπάθειά μου να βρω τη φωνή μου μέσα από τη μουσική μου και να γίνω λίγο ενεργειακά περίεργη», προσθέτει.

Κινηματογραφικό, μυστηριώδες και αδέσμευτο, το «Breakfast» είναι ένας ύμνος για τους απανταχού ανθρώπους που αναλαμβάνουν την ευθύνη και λειτουργούν ως κυρίαρχοι της μοίρας τους.

Ένα μελωδικό απόσπασμα του τραγουδιού που ανέβηκε για πρώτη φορά στο TikTok, τράβηξε γρήγορα την προσοχή του κοινού για τη γλαφυρή χροιά του και την εξερεύνηση της αγάπης και της δυναμικής της εξουσίας.

Με αφορμή την κυκλοφορία του single, το  «The Breakfast Club» του Λος Άντζελες πρόσφερε στο μενού του το «Dove’s Breakfast Special» για μία ολόκληρη ημέρα.

Dove Cameron

Το προηγούμενο single της Dove Cameron, το noir-pop «Boyfriend», έγινε ένας μαζικά αγαπημένος queer ύμνος.

Το «Boyfriend» διαθέτει πάνω από 294 εκατομμύρια streams παγκοσμίως μέχρι σήμερα και έχει φτάσει στο Νο. 2 στο Top 40 των αμερικανικών ραδιοφώνων, στο Νο. 10 στο αμερικανικό chart του Spotify και στο Νο. 9 στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο βήμα σε μια συναρπαστική χρονιά για την 26χρονη pop star και ηθοποιό.

Μετά την πρώτη εμφάνισή της στο Met Gala φέτος με τη διάσημη σχεδιάστρια Iris Van Herpen, η Dove Cameron έκανε επίσης πρόσφατα μια εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα της ταινίας «Vengeance» σε σκηνοθεσία B.J. Novak, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Ashton Kutcher και την Issa Rae.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσης ότι η Dove Cameron επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Schmigadoon» του Apple TV+.

[ad_2]

Source link