Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Cardi B κυκλοφορεί το νέο single «Hot Shit» με τον Kanye West και τον Lil Durk – Hit Channel

Written by on 1 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Το «Hot Shit» είναι το πρώτο single της Cardi B μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Η Cardi B κυκλοφορεί το νέο single «Hot Shit» με τη συμμετοχή του Kanye West και του Lil Durk.

Το «Hot Shit» είναι ένα από τα τραγούδια του πολυαναμενόμενου δεύτερου ολοκληρωμένου άλμπουμ της Cardi B, το οποίο θα διαδεχθεί το βραβευμένο με Grammy «Invasion of Privacy» του 2018.

Η Cardi B γιορτάζει στο «Hot Shit» γιορτάζει την ανεξαρτησία και την ασφάλεια που έχει αποκτήσει μέσω της επιτυχίας της και αναγνωρίζει ότι είναι «ευλογημένη».

Το «Hot Shit» χρησιμοποιεί samples από το τραγούδι «Electric Boogy» της Marcia Griffiths που κυκλοφόρησε το 1990.

Η Cardi B ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι θα κυκλοφορήσει «σύντομα» ένα νέο τραγούδι μέσω μίας διαφήμισης που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των BET Awards στις 26 Ιουνίου.

Η αστέρας της hip-hop επιβεβαίωσε στη συνέχεια την κυκλοφορία του single μέσα από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα και αργότερα αποκάλυψε ότι στο «Hot Shit» συμμετέχουν ο Kanye West και ο Lil Durk.

Αυτή είναι η πρώτη συνεργασία της Cardi B τόσο με τον Kanye West όσο και με τον Lil Durk.

Αντιθέτως, το «Hot Shit» είναι η δεύτερη συνάντηση του Kanye West και του Lil Durk, καθώς οι δύο ράπερ από το Σικάγο ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους στο τραγούδι «Jonah» από το άλμπουμ «Donda» (2021) του Ye.

Το «Hot Shit» είναι το πρώτο single της Cardi B μετά το περσινό «Up», το οποίο κυριάρχησε για μία εβδομάδα στο Νο. 1 του Billboard Hot 100 τον Μάρτιο του 2021. Το «Up» διαδέχθηκε το «WAP» με τη Megan Thee Stallion, το οποίο πέρασε τέσσερις εβδομάδες στην κορυφή του Hot 100 το 2020.

Έκτοτε, η Cardi B έχει συνεργαστεί με τη Normani στο «Wild Side», με τη Lizzo στο «Rumors», με τη Summer Walker και τη SZA στο «No Love» και με τον πρωτοεμφανιζόμενο ράπερ Kay Flock από το Μπρονξ στο «Shake It».

Επίσης, κυκλοφόρησε το 2021 το τραγούδι «Bet It» για την ταινία «Bruised» του Netflix με πρωταγωνίστρια τη Halle Berry.

[ad_2]

Source link