Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Camila Cabello συναντά τον Oxlade στο «KU LO SA» – Hit Channel

Written by on 12 Δεκεμβρίου 2022


Η Camila Cabello μπαίνει στον κόσμο της Afrobeats.

Ο Νιγηριανός καλλιτέχνης της Afrobeats σκηνής Oxlade και η πολυπλατινένια τραγουδίστρια Camila Cabello συνεργάζονται σε μία νέα εκδοχή του «KU LO SA».

Η μαγευτική φωνή της Camila Cabello ενώνεται φυσικά με το άνετο flow του Oxlade, ενισχύοντας την αισθησιακή και pop γοητεία του τραγουδιού. Το remix θα συνδυαστεί με ένα μουσικό βίντεο με πρωταγωνιστές και τους δύο καλλιτέχνες που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Oxlade ανέφερε σχετικά με τη συνεργασία: «Η Camila ήταν η μόνη επιλογή που ήθελα στο remix γιατί είναι η μουσική και επίσης είναι ένας αγνός άνθρωπος, μία αγνή ψυχή, ήταν για μένα απλά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

«Το “KU LO SA” είναι ένα ιδιαίτερο τραγούδι για μένα προσωπικά, οπότε ήταν ευχαρίστηση να τη βλέπω να εναρμονίζεται με τον τρόπο που αγαπώ την ίδια τη μουσική και να είναι ενθουσιασμένη όπως είμαι εγώ για την κυκλοφορία του τραγουδιού. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι ιδιαίτερα ξεχωριστός. Το αποκάλεσε μάλιστα “δικό μας” τραγούδι», τόνισε.

Η Camila Cabello πρόσθεσε: «Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ όταν ο Oxlade μου ζήτησε να συμμετάσχω στο remix του για το “Ku Lo Sa”, επειδή είμαι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του ίδιου, της μουσικής του και της Afrobeats».

«Ήταν πολύ εύκολο να γράψω το κομμάτι μου για το τραγούδι και ήξερα ότι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό μόλις αρχίσαμε να ηχογραφούμε και να δουλεύουμε μαζί στο remix», συμπλήρωσε.

Ο Oxalde συγκαταλέγεται στους 20 καλλιτέχνες της λίστας «Artists to Watch» του VEVO για το 2023 και κυκλοφόρησε για την πλατφόρμα μία ζωντανή εκτέλεση του τραγουδιού του «Away».

Το «Away», το οποίο προέρχεται από το EP του «Oxygene», ήταν το πρώτο τραγούδι του Oxlade που κέντρισε την προσοχή διεθνώς. Το τραγούδι το μοιράστηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ονόματα όπως ο Drake και το Rolling Stone το ονόμασε ως ένα από τα 50 Καλύτερα Τραγούδια της Χρονιάς για το 2020.

«Όποιος ακούει μπορεί να συνδεθεί με τους στίχους μου και με τη σειρά του, αυτό με συνδέει με όποιον ακούει. Η μουσική μου απευθύνεται στους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται προσωπικά αυτά που λέω, επειδή είναι πραγματικά αντιπροσωπευτική της καθημερινής ζωής», δηλώνει ο Oxlade.



Source link