Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Avril Lavigne επιστρέφει στις pop-punk ρίζες της με το νέο single «Bite Me»

Written by on 11 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Ακούστε το νέο τραγούδι της Avril Lavigne.

Η Avril Lavigne επιστρέφει στις pop-punk ρίζες της με το νέο single «Bite Me».

Το «Bite Me» είναι η πρώτη κυκλοφορία της Avril Lavigne από το 2019 και εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρεία DTA Records του Travis Barker.

Ο Travis Barker καλωσόρισε την Avril Lavigne στην οικογένεια της DTA Records δηλώνοντας: «Η Avril και εγώ είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό, αλλά νομίζω ότι είμαι θαυμαστής της ακόμα περισσότερο καιρό! Είναι πραγματικά σκληρό καρύδι και ένα είδωλο ως ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και παρουσία. Είχαμε μπει στο στούντιο νωρίτερα φέτος και διασκεδάζαμε τόσο πολύ που ήξερα ότι ήθελα να της ζητήσω να ενταχθεί στην ομάδα της DTA. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που είναι τώρα μέρος της εταιρείας. Ανυπομονώ να ακούσουν όλοι την απίστευτη μουσική που πρόκειται να κυκλοφορήσει».

Η Avril Lavigne πρόσθεσε: «Πάντα θαύμαζα τον Travis και τη δουλειά του. Η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε ήταν πριν από 15 χρόνια στο άλμπουμ μου “The Best Damn Thing” και πραγματικά μου άρεσε που τον είδα να εξελίσσεται στον παραγωγό που είναι σήμερα. Περάσαμε πολύ χρόνο γράφοντας τραγούδια και δουλεύοντας μαζί σε αυτόν τον δίσκο και η δισκογραφική εταιρεία του DTA είναι η τέλεια στέγη για εμένα και τη νέα μουσική μου».

«Ο Travis καταλαβαίνει το όραμά μου ως μουσικός, τη δημιουργική μου διαδικασία ως καλλιτέχνης και τους στόχους μου σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Είμαι ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορώ το “Bite Me”. Είναι ένας ύμνος που αναφέρει ότι πρέπει να ξέρεις την αξία σου, τι σου αξίζει και να μη δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον που δεν σου αξίζει», συνέχισε.

Οι συμπρόεδροι της Elektra Music Group, Mike Easterlin και Gregg Nadel, σχολίασαν: «Η Avril είναι η σπάνια σούπερ σταρ της οποίας η επιρροή αυξάνεται με κάθε γενιά. Μπορείτε να αισθανθείτε την επίδρασή της σε όλη τη δημοφιλή μουσική, ενώ συνεχίζει να μεγεθύνεται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μια καταπληκτική τραγουδοποιός και δυναμική ερμηνεύτρια με αναμφισβήτητη καλλιτεχνική ακεραιότητα. Αυτό ισχύει και στη νέα μουσική της. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Travis για να δώσουμε ζωή στο όραμά της».

Η Avril Lavigne δείχνει τα δόντια της όπως ποτέ άλλοτε με το «Bite Me», ένα τραγούδι που ξεχειλίζει από ενέργεια, σε παραγωγή των Travis Barker, John Feldmann και Mod Sun.

Το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Bite Me», σε σκηνοθεσία της Hannah Lux Davis, βρίσκεται τώρα στο τελικό στάδιο της παραγωγής.

Την περασμένη εβδομάδα, η Avril Lavigne προϊδέασε για την ένταξή της στην DTA Records με μία ανάρτηση στο TikTok στην οποία τραγουδούσε μαζί με τον Travis Barker ένα απόσπασμα του «Bite Me». Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 10 εκατομμύρια προβολές και 1,5 εκατομμύριο likes μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Η Avril Lavigne «έριξε» το TikTok νωρίτερα φέτος με την πρώτη της ανάρτηση στην πλατφόρμα: την viral ανάρτηση «Sk8er Boi» με συμπρωταγωνιστή τον θρύλο του skateboarding Tony Hawk. Το βίντεο συγκέντρωσε τον εντυπωσιακό αριθμό των 33,9 εκατομμυρίων προβολών και των 6,7 εκατομμυρίων likes.

Η DTA Records είναι ένα κοινό εγχείρημα του Travis Barker με την Elektra Music Group.



[ad_2]

Source link