Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Η Ava Max κυκλοφορεί το Single «Who’s Laughing Now?» και ανακοινώνει το άλμπουμ «Heaven & Hell»

Written by on 1 Αυγούστου 2020


Τον πιο αγριεμένο χαρακτήρα της εκδηλώνει η Ava Max στο video του «Who’s Laughing Now?».

Η Ava Max ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ της.

Ο παρθενικός δίσκος της 26χρονης τραγουδίστριας που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει αποσπάσει χρυσές και πλατινένιες σε όλο τον κόσμο, θα φέρει το γενικό τίτλο «Heaven & Hell» και θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records / Warner Music στις 18 Σεπτεμβρίου.

Το «Heaven & Hell» θα είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες που θα αντιπροσωπεύουν τη διττή φύση της Ava Max.

Το πρώτος μέρος είναι το «Heaven», το οποίο θα αντικατοπτρίζει την ευαίσθητη πλευρά της ανερχόμενης pop star και το δεύτερο μέρος είναι το «Hell», στο οποίο θα αποτυπωθεί η δυναμική πλευρά της.

Το νέο άλμπουμ της Ava Max θα περιέχει συνολικά 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων μία σειρά από ήδη γνωστά singles που έχουν προλειάνει το έδαφος.

Πρόκειται για το τρεις φορές πλατινένιο «Sweet But Psycho», το χρυσό «So Am I», το «Torn», το «Salt» και το «Kings & Queens».

Τη σκυτάλη παίρνει τώρα ένα dance-pop τραγούδι με τον τίτλο «Who’s Laughing Now?», το οποίο ανήκει στην ενότητα «Hell» του επερχόμενου άλμπουμ της Ava Max.

Το «Who’s Laughing Now?» κυκλοφορεί μαζί με ένα δυναμικό music video όπου η Ava Max εκδηλώνει τον πιο αγριεμένο χαρακτήρα της: Από το αφεντικό της που της κλέβει το ντόνατ και την απολύει μέχρι το σύντροφό της που την απατά, η Ava γεμίζει με οργή και δίνει σε όλους ένα μάθημα για το κάρμα.



Source link