Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Ava Max κυκλοφορεί επίσημα το single «Salt»

Written by on 14 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

To «Salt» είναι ένα τραγούδι που έχει αγαπηθεί από τους θαυμαστές της Ava Max.

Η Ava Max κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το αγαπημένο τραγούδι του κοινού «Salt», μία κίνηση που η τραγουδίστρια είχε προαναγγείλει μέσα από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η τραγουδίστρια δημοσίευση πρώτη φορά το «Salt» το καλοκαίρι του 2018 στις σελίδες της στο SoundCloud και το YouTube. Τώρα το τραγούδι είναι διαθέσιμο από την Atlantic Records / Warner Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα.

«Φοράω το καλσόν μου, νιώθω σαν τη Wonder Woman, τότε είναι που τα θέλεις όλα δικά σου, όμως δεν είμαι η δική σου γυναίκα. Όταν φοράω το κραγιόν μου νιώθω σαν τη Monroe, τότε είναι που με θέλεις περισσότερα», τραγουδά η Ava Max.

Το «Salt» διαδέχεται το music video του τραγουδιού «Freaking Me Out», το οποίο αποκαλύφθηκε ανήμερα του Halloween, στα τέλη Οκτωβρίου, συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο προβολές τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του.

Η Ava Max θα ολοκληρώσει την εξαιρετική χρονιά του 2019 με μία πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο καθιερωμένο show «New Year’s Rockin’ Eve» που διοργανώνεται κάθε χρόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην περίφημη Times Square της Νέας Υόρκης.

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, η Αμερικανίδα συμμετείχε στο sold out φεστιβάλ «Jingle Bell Ball» του Capital FM που διεξήχθη στο O2 Arena του Λονδίνου, τραγουδώντας μαζί με ονόματα όπως οι Harry Styles, Rita Ora, Stormzy και άλλους καλλιτέχνες.

[ad_2]

Source link