Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Ally Brooke παρουσιάζει το καινούργιο single «No Good»

Written by on 4 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Το «No Good» δίνει συνέχεια στις προσωπικές κυκλοφορίες που έχει παρουσιάσει η Ally Brooke.

Η Ally Brooke επιστρέφει με το καινούργιο τραγούδι «No Good».

Το single υπογράφει μία all-star ομάδα που αποτελείται από τους JHart (Justin Bieber, Little Mix), Danny Majic (G-Eazy, OneRepublic), Sermstyle (Demi Lovato, Trey Songz) & Madison Love (Kim Petras, Zara Larsson).

Το «No Good» περιέχει samples από το κλασικό τραγούδι «You’re No Good For Me» της Kelly Charles, ένας ύμνος στην ανεξαρτησία και στο σθένος.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του «No Good», η Ally Brooke κέρδισε την τέταρτη θέση στον τελικό για την αμερικανική έκδοση του «Dance With The Stars», στο οποίο συμμετείχε φέτος έχοντας ως παρτενέρ τον Sasha Farber.

Το πρώην μέλος των Fifth Harmony απέσπασε υψηλές βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή κατά μήκος του δημοφιλούς show και κέρδισε τους τηλεθεατές με την ειλικρίνεια και την αισιοδοξία της.

Το ίδιο πνεύμα θα μεταφέρει με τη συμμετοχή σε επιλεγμένες εμφανίσεις της περιοδείας «Dance With The Stars – Live Tour 2020».

Το «No Good» κυκλοφορεί από τις Latium Entertainment / Atlantic Records / Warner Music και δίνει συνέχεια στις σόλο κυκλοφορίες που έχει παρουσιάσει η Ally Brooke.

Αυτές είναι το εκρηκτικό debut single «Low Key» σε συνεργασία με τον Tyga και το φλογερό «Lips Don’t Lie» με τη συνδρομή του A Boogie Wit da Hoodie, για το οποίο το Harper’s Bazaar έγραψε ότι «είναι σίγουρο πως θα βάλει φωτιά στα dance floors», όπως και η συνύπαρξη με τον Matoma στο «Higher».

Παρότι έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 200 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, η Ally Brooke βρίσκεται ακόμη στην αρχή και υπόσχεται ακόμα περισσότερα τραγούδια για το επόμενο έτος.

[ad_2]

Source link