Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Alicia Keys κυκλοφορεί το single και music video «Underdog»

Written by on 9 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Ελπίδα και δύναμη προσφέρει γενναιόδωρα το καινούργιο τραγούδι της Alicia Keys.

Η Alicia Keys μόλις κυκλοφόρησε μέσω της Panik Records και της Sony Music το νέο single και music video «Underdog».

Το καινούργιο τραγούδι συνυπογράφουν ο Ed Sheeran και η Alicia Keys, ενώ την παραγωγή έχει κάνει η ίδια μαζί με τον Johnny McDaid. To music video του τραγουδιού σκηνοθέτησε η Wendy Morgan.

«Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως η λέξη “underdog” (αουτσάιντερ) έχει αρνητικό νόημα αλλά εγώ πιστεύω πως είναι μία δυναμική λέξη που εκπροσωπεύει αυτούς, που παρόλο που υποτιμώνται από άλλους καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους», δήλωσε η Alicia.

«Αγαπώ αυτό το τραγούδι τόσο πολύ γιατί μιλάει για την αληθινή ζωή, τους αληθινούς ανθρώπους και τις εμπειρίες τους. Όλοι έχουμε υπάρξει σε κάποια φάση της ζωής μας που έπρεπε να καταφέρουμε το απίθανο. Δεν είναι ποτέ εύκολο», συνεχίζει.

«Ένας από τους αγαπημένους μου στίχους στο τραγούδι λέει: “Λένε ότι ποτέ δεν θα κατάφερνα, αλλά φτιάχτηκα για να σπάσω το καλούπι”. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει νιώσει έτσι», τονίζει.

Το «Underdog» θα περιλαμβάνεται στο «ALICIA», το επερχόμενο 7ο studio album της Keys, το οποίο θα κυκλοφορήσει την άνοιξη.

Από το δίσκο έχουν επίσης κυκλοφορήσει το «Time Machine» και το «Show Me Love» σε συνεργασία με τον Miguel.

Το «Show Me Love» χάρισε στην Alicia Keys την ενδέκατη πρωτιά της καριέρας της στο airplay chart των Adult R&B Songs, όπως αποτυπώνεται από το Billboard.

[ad_2]

Source link