Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Alicia Keys διασκευάζει το κλασικό τραγούδι «The Christmas Song»

Written by on 20 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Χριστούγεννα με την Alicia Keys.

Η Alicia Keys μπαίνει στο πνεύμα της χριστουγεννιάτικης περιόδου διασκευάζοντας το κλασικό τραγούδι «The Christmas Song».

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα αξιολάτρευτο animated video όπου η Alicia Keys εμφανίζεται ως καρτούν με την οικογένειά της και το σύζυγό της, Swizz Beatz.

Το «The Christmas Song» γράφτηκε το 1945 από τους Robert Wells και Mel Tormé και το ηχογράφησε πρώτο το τρίο του Nat King Cole.

Το τραγούδι έχουν ερμηνεύσει επίσης οι Ella Fitzgerald, Kenny Burrell, Bing Crosby, Frank Sinatra, Christina Aguilera, Michael Bublé, Lauren Daigle και άλλοι.

Η Alicia Keys θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά ως οικοδέσποινα των Βραβείων Grammy 2020, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στο Λος Άντζελες στις 26 Ιανουαρίου.

Το βιβλίο της «More Myself» θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου και το έβδομο studio album της, το οποίο αναμένεται να έχει τον τίτλο «Alicia», θα γίνει πραγματικότητα την άνοιξη του 2020.

Πρόσφατα η Alicia Keys παρουσίασε το «Time Machine», ένα εντυπωσιακό single με funky ρυθμό και electric beats.

Το τραγούδι «Time Machine» έκανε πρεμιέρα στη ραδιοφωνική εκπομπή της Annie Mac στο BBC Radio 1, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκε και το video clip στα MTV Live, MTV U, BET Soul και σε διαφημιστική πινακίδα της Viacom στην Times Square της Νέας Υόρκης.

[ad_2]

Source link